IMPLANTOLOGIA I CIRURGIA BUCAL GUIADA PER ORDINADOR.

Som líders en implantologia gràcies a un equip capdavanter especialitzat en aquesta disciplina. A més, fem servir de l’última tecnologia per a una cirurgia tan poc invasiva com sigui possible, que garanteix una intervenció breu i una recuperació ràpida del pacient.

 

ORTODÒNCIA INVISIBLE (INVISALIGN®)

El sistema Invisalign® ens permet oferir una alternativa més estètica i tan efectiva com l’ortodòncia tradicional amb bràquets. Són fèrules transparents, 100 % personalitzades, dissenyades amb un programa de 3D a partir de les característiques bucals de cada pacient.


ODONTOLOGIA PREVENTIVA

Tenim els millors professionals i la tecnologia més avançada per fer una detecció precoç i crear programes de tractament i seguiment a mida.

DRA. ARIADNA DUART DRA. MARIA JESÚS RODRÍGUEZ
ODONTOLOGIA RESTAURADORA I ESTÈTICA

Aquesta especialitat, ofereix una activitat que abraça tot l’espectre de tractaments restauradors i que destaca la rehabilitació oral de dents i implants i inclou l’estudi de les noves tècniques de rehabilitació, com ara la càrrega immediata sobre implants i sistemes CAD-CAM, entre altres. S’encarrega, a més, d’una part dedicada als trastorns funcionals del sistema masticatori.

DRA. ADRIANA REÑÉ
ESTÈTICA DENTAL

El nostre objectiu és fer-te somriure. Oferim tractaments personalitzats per recuperar un somriure bonic i natural.

DR. DAVID OLTRA DR. ORIOL NADAL DRA. ADRIANA REÑÉ
PRÒTESI DENTAL

Treballem amb els materials més resistents, innovadors i estètics per restablir la teva salut bucodental de manera definitiva.

OMAR PIÑOL DRA. ADRIANA REÑÉ
ODONTOPEDIATRIA

Som especialistes en el tractament d’infants i adolescents. Per això, establim amb ells una bona relació i afavorim que es familiaritzin amb l’equip instrumental.

DRA. ARIADNA PUJOL
PERIODÒNCIA

Per recuperar la salut de la geniva dissenyem tractaments a mida de neteja i seguiment que, a més d’un somriure atractiu, garanteixen una base sòlida per a les dents.

DRA. ARIADNA DUART
ENDODÒNCIA

La tecnologia més avançada i els estris més precisos faciliten que actuem amb rapidesa i que tractem el nervi infectat sense dolor, de manera que es redueixen les molèsties posteriors.

DR. CARLES PEIRÓ DRA. MARIA JESÚS RODRÍGUEZ

Configurar Cookies
  BENCHMARKS  
Loading Time: Base Classes  0.0166
Controller Execution Time ( Especialitats / Index )  0.0714
Total Execution Time  0.0880
  GET DATA  
No GET data exists
  MEMORY USAGE  
17,320,952 bytes
  POST DATA  
No POST data exists
  URI STRING  
especialitats
  CLASS/METHOD  
especialitats/index
  QUERIES  
Database driver is not currently loaded
  HTTP HEADERS  (Show)
  CONFIG VARIABLES  (Show)