DR. DAVID OLTRA
És un dels socis de l'Institut Dental La Noguera. El mou el nivell d'exigència i responsabilitat de la cirurgia. Llegir més

Des de petit, al doctor David Oltra li ha interessat ajudar els altres a nivell sanitari i aquesta vocació, junt amb una forta determinació, el va dur a dedicar-se a l’odontologia. Es va llicenciar l’any 2002 però mai ha deixat d’estudiar, especialitzant-se en cirurgia bucal i implantologia a través d’un màster a la Universitat de Barcelona on va aprendre dels millors mestres.

El mou el nivell d’exigència i responsabilitat que suposa la cirurgia i si s’ha de quedar amb només una faceta de la seva feina, ho té clar: les cirurgies d’implants en un dia. “Quin canvi: tornar a tenir dents estèticament i funcional! La il·lusió que fa canviar la cara als pacients, que els dóna seguretat en ells mateixos; en definitiva, que els fa ser més feliços i els augmenta la qualitat de vida em motiva i és el que més m’omple de la meva professió” conclou.

Especialitats

IMPLANTOLOGIA I CIRURGIA BUCAL GUIADA PER ORDINADOR. ESTÈTICA DENTAL
DR. ORIOL NADAL
Un altre dels socis del centre. Especialitzat en ortodòncia invisible, gaudeix millorant l'estètica i funcionalitat de la boca del pacient. Llegir més

Llicenciat l’any 2002 en odontologia, va seguir els seus estudis per especialitzar-se, primerament, en pròtesi dental i, després, en ortodòncia, branca que el va seduir pel seu doble objectiu: millorar la funcionalitat de la boca i, sobretot, l’estètica del somriure del pacient. Coherent amb la filosofia de l’Institut Dental La Noguera, du a terme una pràctica molt poc invasiva i, per això, és defensor del concepte de moure les dents a través de l’os, treballant directament sobre les peces dentàries.

“El que m’agrada més de la meva especialitat és deixar content el pacient un cop s’acaba el tractament, sobretot veure com evoluciona el seu somriure. Molts pacients abans de fer-se el tractament d’ortodòncia riuen poc perquè s’avergonyeixen de la seva boca. Un cop acabat el tractament, veure’ls somriure sense complexos i de forma relaxada és la millor de les satisfaccions», revela.

Especialitats

ORTODÒNCIA INVISIBLE (INVISALIGN®)
OMAR PIÑOL
Completa l'equip directiu del centre. Gràcies a la seva especialització en pròtesi dental pot ajudar els pacients a recuperar el seu millor somriure. Llegir més

Omar Piñol és un dels gerents de l’Institut Dental La Noguera, juntament amb els doctors David Oltra i Oriol Nadal. Completant els perfils d’aquests dos professionals, Omar Piñol és especialista en pròtesi dental, disciplina que li permet observar grans millores en la salut bucodental dels seus pacients. Trobar la solució adient per a cada cas i veure com el pacient recupera el somriure al final del tractament és el que més l’omple de la seva professió.

Especialitats

PRÒTESI DENTAL
DRA. ARIADNA DUART
És una professional polivalent a qui li mou una profunda passió per ajudar la gent, ja sigui en estètica dental o periodòncia. Llegir més

El tracte directe amb el pacient és un dels aspectes que va animar la doctora Ariadna Duart Riera a dedicar-se a les ciències de la salut, concretament a l’odontologia. Després de llicenciar-se, va decidir aprofundir els seus coneixements i es va especialitzar en un Màster en cirurgia bucal i periodòncia i implants, que és al que es dedica actualment.

Més tard, el seu afany per seguir perfeccionant-se la va dur a abraçar una nova branca: l’odontopediatria. Finalment va completar la seva formació amb estudis de postgrau en estètica i cosmètica dental. Aquesta polivalència reflecteix la voluntat de servei de l’Ariadna Duart, que troba com a principal motivació per a la seva feina el benestar dels seus pacients. I és que per a l’Ariadna el millor de la seva professió és «poder ajudar la gent en el moments que ho passen malament».

Especialitats

ODONTOLOGIA PREVENTIVA PERIODÒNCIA ESTÈTICA DENTAL
DR. CARLES PEIRÓ
És un professional a qui l'omple la seva feina i l’agraïment sincer dels pacients quan els resols un problema Llegir més

És Llicenciat en  Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), posteriorment es va especialitzar en el camp de l’Endodòncia a la Universitat de Barcelona (UB). L’ortodòncia li va canviar la vida de jove, i va decidir transmetre el mateix. 

Va triar aquesta especialitat per la satisfacció d’intentar sempre mantenir una dent, que d’un altra manera, provablement acabaria necessitant ser extreta i per tant augmentar els problemes i els pressupostos, a llarg plaç del pacient. El que més li agrada de la seva professió és l’agraïment sincer dels pacients quan els resols un problema, pel que han hagut de venir a veure’t.

Especialitats

ENDODÒNCIA
DRA. ADRIANA REÑÉ
Experta en restauració i estètica bucodental, Treballa per recuperar somriures tots els dies. Llegir més

La doctora Adriana Reñé es va llicenciar en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya, i va cursar el Màster d’ Odontologia Restauradora i Estètica. És membre a més del Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològica i Estètica (SEPES).

La seva passió sempre ha estat ajudar als pacients a veure’s millor i recuperar el seu somriure. Un treball delicat i minuciós, pel qual gaudeix cada dia a la clínica.

Especialitats

ODONTOLOGIA RESTAURADORA I ESTÈTICA PRÒTESI DENTAL
DRA. MARIA JESÚS RODRÍGUEZ
Amb més de 25 anys de d'experiència, continua gaudint amb la satisfacció de poder canviar i millorar la vida de les persones. Llegir més

La doctora Maria Jesús és Llicenciada en odontologia a la Universidad de Santiago de Compostela, i amb un Postgrau d’endodòncia a la mateixa Universitat.

Té una dilatada experiència professional de 25 anys a diferents cliniques i col.laboracions amb diverses ONG, tant per a projectes nacionals, com internacionals.

Volia dedicar la seva vida professional en alguna àrea sanitària, i la Odontología li oferia un ampli ventall de possiblitats per descobrir i poder crèixer professionalment. Li mou la satisfacció de poder canviar la vida de les persones, resolent problemes i millorant molt la qualitat de vida diària dels pacients.

Especialitats

ODONTOLOGIA PREVENTIVA ENDODÒNCIA
DRA. ARIADNA PUJOL
És la odontopediatra de l'Institut Dental La Noguera i busca inculcar als més petits uns bons hàbits d'higiene oral. Llegir més

Des de sempre la Dra. Pujol va tenir molt clar que volia ser odontopediatra, així que després de llicenciar-se en Odontologia a la Universitat de Barcelona es va especialitzar en Odontopediatria. “Sempre m’havia agradat dedicar-me al món de la salut, especialment l’odontologia, la meva vocació”, assegura. Les seves motivacions passen per aconseguir establir als més petits uns bons hàbits d’higiene oral que perdurin tota la vida.

Especialitats

ODONTOPEDIATRIA
Dr. ALBERT VIM QUINTANA
Expert implantologia i regeneració a la UPC 1998. Llegir més

L’Albert és llicenciat en odontologia per a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Va realitzar el Postgrau en tècniques quirúrgiques aplicades a la cavitat oral a la UIC. Fou també alumne de Postgrau de Pròtesi bucal del 2013 i Postgrau d’Implantologia i Regeneració (per la UPC).

Va estudiar Odontologia perquè és una professió que uneix les seves grans passions, ciència, treball manual, ja que les feines han de fer-se sobre superfícies petites i cal ser curós i ajudar a les persones, als nostres pacients. És per això que el 2015 es converteix en el cofundador de l’ONG Dentistes de Girona pel Sàhara, la qual ha atès centenars i milers de refugiats per millorar la seva qualitat de vida i la seva salut bucodental.

Especialitats

PRÒTESI DENTAL IMPLANTOLOGIA I CIRURGIA BUCAL GUIADA PER ORDINADOR.
DRA. ÀNGELS PUJOL
Col·laboradora del centre, la Dra. Pujol està especialitzada en periodòncia, branca de la qual ha publicat nombrosos assajos. Llegir més

Llicenciada en odontologia l’any 2002, la doctora Àngels Pujol va voler completar la seva formació especialitzant-se en la branca de la periodòncia, realitzant un doctorat a la Universitat de València, entre d’altres estudis de postgrau. Segons declara ella mateixa, el seu interés per aquesta especialitat ve per voler “conèixer la relació de l’aparell estomatològic amb la resta del cos humà i com les malalties bucals afecten la resta de malalties sistèniques que un pacient pot tenir”. No només s’hi dedica des d’una vessant pràctica com a col·laboradora a l’Institut Dental La Noguera, sinó també teòrica, publicant nombrosos assajos en revistes especialitzades i convertint-se en una de les veus referents en el tema.Configurar Cookies
  BENCHMARKS  
Loading Time: Base Classes  0.0051
Controller Execution Time ( Quadre / Index )  0.0839
Total Execution Time  0.0891
  GET DATA  
No GET data exists
  MEMORY USAGE  
16,825,232 bytes
  POST DATA  
No POST data exists
  URI STRING  
quadre-medic
  CLASS/METHOD  
quadre/index
  QUERIES  
Database driver is not currently loaded
  HTTP HEADERS  (Show)
  CONFIG VARIABLES  (Show)