Els dentistes us recordem l’estreta relació entre la salut bucodental i la salut general.

obesidad. OBESITAT

Avui 12 de Novembre, és el Dia Mundial contra l’Obesitat. Qualificada ja com “una de les grans epidèmies de salut” en les societats occidentals.

Les malalties bucodentals comparteixen factors de risc comuns amb les malalties de salut general i molts procedeixen del comportament i estil de vida individual, com una dieta poc saludable, tabaquisme, consum excessiu d’alcohol i una higiene bucodental deficient.
«Penso en la meva boca, cuido la meva salut» Un lema que recorda l’estreta relació existent entre la salut oral i la salut general en totes les etapes de la vida. Les malalties bucodentals comparteixen factors de risc comuns amb les malalties de salut general i molts procedeixen del comportament i estil de vida individual, com una dieta poc saludable, tabaquisme, consum excessiu d’alcohol i una higiene bucodental deficient. Des del Consell General de Dentistes expliquem la importància d’una bona salut bucodental en les diferents etapes de la vida.

.
OBESITAT
A Espanya, el 25% dels espanyols presenten obesitat o sobrepès i l’obesitat infantil s’ha multiplicat per 4 en les últimes dècades. El Consell General de Dentistes recorda que seguir una dieta sana i equilibrada des de la infància, baixa en sucre, sal, greixos, i alta en fruites i verdures, evitant el consum de begudes carbonatades i els menjars entre hores, redueix les malalties bucodentals i contribueix a una bona salut general.
Així mateix, insisteix en la importància de les visites periòdiques al dentista i de mantenir una adequada higiene bucodental, raspallar-se les dents amb pasta dentifrícia fluorada, com a mínim, dues vegades al dia, i usar seda dental o raspall interproximal.

Copyright © Institut Dental la Noguera 12-11-2019. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?