Quadre mèdic

Especialistes

Dr. David Oltra

Dr. David Oltra

És un dels socis de l’Institut Dental La Noguera. El mou el nivell d’exigència i responsabilitat de la cirurgia.

Llegir més

Des de petit, al doctor David Oltra li ha interessat ajudar els altres a nivell sanitari i aquesta vocació, junt amb una forta determinació, el va dur a dedicar-se a l’odontologia. Es va llicenciar l’any 2002 però mai ha deixat d’estudiar, especialitzant-se en cirurgia bucal i implantologia a través d’un màster a la Universitat de Barcelona on va aprendre dels millors mestres.

El mou el nivell d’exigència i responsabilitat que suposa la cirurgia i si s’ha de quedar amb només una faceta de la seva feina, ho té clar: les cirurgies d’implants en un dia. “Quin canvi: tornar a tenir dents estèticament i funcional! La il·lusió que fa canviar la cara als pacients, que els dóna seguretat en ells mateixos; en definitiva, que els fa ser més feliços i els augmenta la qualitat de vida em motiva i és el que més m’omple de la meva professió” conclou.

Dr. Oriol Nadal

Dr. Oriol Nadal

Un altre dels socis del centre. Especialitzat en ortodòncia invisible, gaudeix millorant l’estètica i funcionalitat de la boca del pacient.

Llegir més

Llicenciat l’any 2002 en odontologia, va seguir els seus estudis per especialitzar-se, primerament, en pròtesi dental i, després, en ortodòncia, branca que el va seduir pel seu doble objectiu: millorar la funcionalitat de la boca i, sobretot, l’estètica del somriure del pacient. Coherent amb la filosofia de l’Institut Dental La Noguera, du a terme una pràctica molt poc invasiva i, per això, és defensor del concepte de moure les dents a través de l’os, treballant directament sobre les peces dentàries.

“El que m’agrada més de la meva especialitat és deixar content el pacient un cop s’acaba el tractament, sobretot veure com evoluciona el seu somriure. Molts pacients abans de fer-se el tractament d’ortodòncia riuen poc perquè s’avergonyeixen de la seva boca. Un cop acabat el tractament, veure’ls somriure sense complexos i de forma relaxada és la millor de les satisfaccions», revela.

Omar Piñol

Omar Piñol

Completa l’equip directiu del centre. Gràcies a la seva especialització en pròtesi dental pot ajudar els pacients a recuperar el seu millor somriure.

Llegir més

Omar Piñol és un dels gerents de l’Institut Dental La Noguera, juntament amb els doctors David Oltra i Oriol Nadal. Completant els perfils d’aquests dos professionals, Omar Piñol és especialista en pròtesi dental, disciplina que li permet observar grans millores en la salut bucodental dels seus pacients. Trobar la solució adient per a cada cas i veure com el pacient recupera el somriure al final del tractament és el que més l’omple de la seva professió.

Dra. Ariadna Duart

Dra. Ariadna Duart

És una professional polivalent a qui li mou una profunda passió per ajudar la gent, ja sigui en estètica dental o periodòncia.

Llegir més

El tracte directe amb el pacient és un dels aspectes que va animar la doctora Ariadna Duart Riera a dedicar-se a les ciències de la salut, concretament a l’odontologia. Després de llicenciar-se, va decidir aprofundir els seus coneixements i es va especialitzar en un Màster en cirurgia bucal i periodòncia i implants, que és al que es dedica actualment.

Més tard, el seu afany per seguir perfeccionant-se la va dur a abraçar una nova branca: l’odontopediatria. Finalment va completar la seva formació amb estudis de postgrau en estètica i cosmètica dental. Aquesta polivalència reflecteix la voluntat de servei de l’Ariadna Duart, que troba com a principal motivació per a la seva feina el benestar dels seus pacients. I és que per a l’Ariadna el millor de la seva professió és «poder ajudar la gent en el moments que ho passen malament».

Dra. Adriana Reñé

Dra. Adriana Reñé

La Dra. Adriana Reñé és llicenciada en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya des de l’any 2013.

Llegir més

Des que va començar la carrera, tenia clar en què es volia especialitzar. És per això que va realitzar el Màster d’Odontologia Restauradora i Estètica (UIC 2013-2015). Des de llavors no ha deixat de formar-se. Ha fet cursos d’estètica i oclusió. Postgraus en endodòncia, periodòncia, ortodòncia i pròtesi.
Un dels trets que més la identifiquen com a persona és que és una persona afectuosa, tendre i molt familiar. Desitjosa sempre de compartir llargues estones en família i amb bons amics, confessa.
És una apassionada de viatjar i del senderisme, cosa que pràctica sempre i durant tot l’any. És una veritable amant dels animals, la natura i la muntanya on gaudeix meravelloses jornades amb el seu marit. Sempre acompanyats del seu inseparable gos, al que estimen incommensurablement, ens explica.

Dra. Ariadna Pujol

Dra. Ariadna Pujol

És la odontopediatra de l’Institut Dental La Noguera i busca inculcar als més petits uns bons hàbits d’higiene oral.

Llegir més

Des de sempre la Dra. Pujol va tenir molt clar que volia ser odontopediatra, així que després de llicenciar-se en Odontologia a la Universitat de Barcelona es va especialitzar en Odontopediatria. “Sempre m’havia agradat dedicar-me al món de la salut, especialment l’odontologia, la meva vocació”, assegura. Les seves motivacions passen per aconseguir establir als més petits uns bons hàbits d’higiene oral que perdurin tota la vida.

Dr. Albert Vim Quintana

Dr. Albert Vim Quintana

Expert en rehabilitació, regeneració i implants.

Llegir més

L’Albert és llicenciat en odontologia per a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Va realitzar el Postgrau en tècniques quirúrgiques aplicades a la cavitat oral a la UIC. Fou també alumne de Postgrau de Pròtesi bucal del 2013 i Postgrau d’Implantologia i Regeneració (per la UPC al 2018).

Va estudiar Odontologia perquè és una professió que uneix les seves grans passions, la ciència i el treball manual. Les feines han de fer-se sobre superfícies petites i cal ser curós i ajudar a les persones, als nostres pacients. És per això que el 2015 es converteix en el cofundador de l’ONG Dentistes de Girona pel Sàhara, la qual ha atès centenars i milers de refugiats per millorar la seva qualitat de vida i la seva salut bucodental.

Dra. Júlia Valero

Dra. Júlia Valero

La Dra. Júlia Valero és graduada en Odontologia des del 2018 per la UIC. Especialitzada en cirurgia i implantologia per la UB.

Llegir més

La Júlia és una apassionada de la seva feina. Des de ben petita li agradava tant anar al dentista que de gran, va voler dedicar-s’hi. El que més li agrada de la seva professió és ajudar a la gent a resoldre els seus problemes dentals i assegurar-los el tractament és adient possible.
És a més, una persona molt afectuosa i li encanta passar temps amb amics i família.

Dr. Luis Miguel Teixidó

Dr. Luis Miguel Teixidó

El Dr. Luis Miguel Teixidó és Graduat 1991 a la Universitat San Francisco Javier a Bolívia. Especialitzat en estètica i endodòncia dental.

Llegir més

Ha cursat diverses especialitats: Postgrau d’estètica a la UB, Postgrau i Màster en endodòncia també a la UB, exprofessor durant 20 anys a la UIC (Universitat Internacional de Catalunya).

En Luis Miguel és director de cursos i conferenciant. A més ha publicat diverses articles sobre diferents disciplines odontològiques.

Dra. Elena Fecheta

Dra. Elena Fecheta

La Dra. Elena Fecheta és graduada en Odontologia per la UB des de l’any 2019. Posteriorment, es va formar realitzant els postgraus en odontopediatria, pròtesi i rehabilitació oral de la Societat Catalana d’Odontologia.

Llegir més
El que més li agrada de la seva professió és poder transmetre tranquil·litat als pacients i sempre una solució escaient segons les necessitats individuals de cadascú. Poder resoldre el problema oral i sobretot crear un vincle dentista-pacient, honest, segur i entregat. Són alguns dels seus principals objectius. Conservar i perllongar el màxim possible el període de vida de cada dent, així com donar altres tractaments alternatius és el mètode de treball pel qual es regeix sempre. Especialitats: És especialista en odontopediatria, conservadora i pròtesis oral.
Dra. Cinthia Ayma

Dra. Cinthia Ayma

La Dra. Cinthia Ayma és graduada en Odontologia per la UIC  des del 2020. Va fer un postgrau en endodòncia a SCOE (Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologia).

Llegir més

Tot va començar fent diferents cursos d’odontopediatria i higiene bucodental, això va fer encaminar les seves passes professionals i convertir-se en Odontòloga.

És aficionada a estar amb la família, anar en bici, i fer voluntariat a una la residència del seu poble.

Dra. Alba Thomas

Dra. Alba Thomas

La Dra. Alba Thomas, es va llicenciar a la Universitat Internacional de Catalunya l’any 2013. Posteriorment, va fer un postgrau d’implants i pròtesi, així com un Màster en teràpia neural i odontologia neurofocal.

Llegir més

Actualment, està cursant el Màster en rehabilitació masticatòria-respiratòria.

A la Clínica s’encarrega de fer extraccions dentals. Li agrada cuidar molt al pacient, ja que entén la medicina de manera global, això és des d’un punt de vista físic, emocional, mental i espiritual que aplica a qualsevol tractament, què pateix sempre des d’aquesta base. Aplica aquesta visió més holística des de la primera visita.

A l’Alba li agrada molt la música, tocar la guitarra i llegir! Viu a Barcelona i és amant del mar i la platja. És molt familiar i li encanten els gats, la gastronomia i el futbol.

Auxiliars

Michelle Valdivia Serra

Michelle Valdivia Serra

La Michelle Valdivia és Higienista perquè sempre s’ha sentit atreta pel món de la salut de les persones i que siguin atesos en aquest camp amb amor i molta cura.

Llegir més

La Michelle sempre diu que el que més li agrada és l’especialitat de conservadora i la cirurgia. Dues disciplines que considera ajuden molt al pacient a millorar la seva qualitat de vida.
L’apassiona el motor i velocitat (motos, cotxes…).
Manifesta que és més d’estiu que hivern. L’estiu a més, és molt especial perquè amb la seva colla d’amics de quan era petita al poble dels avis, Castelló de Farfanya, planifiquen cada dia fer alguna activitat tots junts.
Té un gosset que es diu Rex, un mini Pinscher, què és l’alegria de la casa. Al Rex, li encanta jugar i corre, sobretot anar de passeig i que li donin premis quan es porta bé.

Yerenia Ruiz

Yerenia Ruiz

La Yerenia Ruiz és Higienista bucodental, li agrada l’especialitat d’odontopediatria perquè l’apassiona el tracte amb els més petits, són tan dolços, diu. Exerceix d’auxiliar d’infermeria i higienista bucodental.

Llegir més

És una entusiasta dels balls de saló, afició que no perd oportunitat de practicar. És la primera que s’apunta a ballar quan escolta la música. Compartir llargues estones amb la seva família i amics, és el seu oasi. Va néixer a Cuba i té com a objectiu ser Odontòloga.

Wiam Sellah

Wiam Sellah

La Wiam és una professional que està amb nosaltres, des de fa 4 anys

Després d’acabar el batxillerat científic va fer higiene bucodental 🦷.

Llegir més

A @institutdentalnoguera, a més d’higienes bucodentals als pacients, és auxiliar de periodòncia, estètica i endodòncia, col·laborant estretament amb els Drs. i Dres. especialistes del centre 😍.

De nacionalitat algeriana, és nascuda a Algèria 🌍, País que tenim molt a prop, l’any 99. Va arribar a Catalunya quan just tenia un any i mig. És criada a Lleida, a la partida de Llívia, on hi resideix actualment i d’on assegura, es fan les millors festes majors del món 🎉.

La Wiam, és una fanàtica del futbol ⚽️, va estar molts anys jugant d’extrem dret al CF Pardinyes, a1era divisió!!, però falta de temps ho va haver de deixar. No donava l’abast. Tot i que ens assegura, molt convençuda, que pròximament hi tornarà. Com a bona futbolera, és aficionada al que diu és el club que porta al cor, el Barça.

Stefany Justiniano

Stefany Justiniano

Sempre encomana el seu positivisme a tothom.

Llegir més

És nascuda a Bolívia 🇧🇴, però resideix a Balaguer des de fa molts anys. Està del tot implicada amb el seu poble d’adopció i amb Catalunya, de la que diu sentir un amor profund i en la que està, plenament integrada.

És una persona molt feliç amb la seva parella, a la que estima bojament 💏. Molt esportista, l’Stefany en practica de tota mena, des de submarinisme, esport al qual s’inicià ara fa uns anyets, a l’snow 🏂 o l’esqui ⛷, esports aquests que practica assíduament a la Vall d’Aran cada cap de setmana que pot, durant els mesos d’hivern.

És també, una gran ballarina💃, i per completar aquest aspecte tan divertit de la seva vida, l’acompanya a més amb actuacions i espectables en públic 🙌.

L’Stefany és una persona que fa equip i fa per fer-lo, li agrada, ens confessa. Persona molt diligent, sempre està engrescada per dir sí a qualsevol activitat que es proposi🥳. Cuida i estima molt dels seus dos gatets, la Neu i en Cucu 😻. Li meravella voltar per tot arreu i viatjar, és una de les seves aficions preferides.

Nerea Moreno

Nerea Moreno

La Nerea aviat farà deu anys que es va incorporar al nostre equip de professionals. Gaudeix cada dia de la seva feina, perquè el tracte amb els pacients l’apassiona.
Llegir més
Sent que forma part d’un gran projecte que es preocupa incondicionalment de la salut bucodental dels seus pacients. Aquest aspecte l’omple molt com a persona, ens assegura. Les disciplines en què està especialitzada són l’Ortodòncia, pròtesis i cirurgia, que són les tasques principals que desenvolupa diàriament. A més, la Nerea està completant la seva formació estudiant pròtesi dental. La Nerea es volca en la seva família, li encanta estar rodejada dels seus familiars i persones estimades.👨‍👩‍👦 Com a mare, es pren el 100% del temps del que disposa per fer gaudir i fer feliç al seu fill, que és el més important de la seva vida.
Mònica Balasch

Mònica Balasch

La Mònica és auxiliar d’infermeria, li encanta la seva feina. Especialment, el tracte amb els pacients i molt concretament amb els menuts. Col·labora amb l’especialitat d’Odontopediatria i realment, hi té la mà trencada.

Llegir més

És dolça i molt simpàtica, atenta i sempre intenta fer de la millor manera les coses,  tant per facilitar la feina de la Dra/Dr. com l’experiència del pacient.

A la Mònica, li tenim realment un carinyo molt especial a l’Institut. Ens transmet simpatia i positivisme, mai té un no, sempre disposada per ajudar a qui la necessiti.

Administració

Maria Jammeh

Maria Jammeh (secretària)

La Maria  us atendrà sempre amb un preciós somriure. És la primera cara que veureu quan entreu a l’Institut dental La Noguera. Té 27 anys i és nascuda a Térmens. 

Llegir més

Després d’acabar el batxillerat humanístic social, va cursar el cicle superior d’Educació Infantil, donat que els infants son la seva absoluta debilitat.

Té previst ara, estudiar Educació Social. 

Es considera molt familiar, li encanta fer tota mena de plans amb els amics i és una enamorada dels animals.

Li encanta aconseguir els seus objectius i és un persona que sempre dona el millor.

Beatriz Sánchez

La Beatriz treballa en la part d’administració i secretaria de l’Institut Dental La Noguera.

Llegir més

La Beatriz Sánchez, és una persona discreta, senzilla i molt tranquil.la. Li agrada fer llargues passejades, llegir i estima amb bogeria el seu gosset ens confessa.

És d’aquelles persones que pots veure sempre somrient discretament.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?