Instal·lacions

L’Institut Dental La Noguera, a la ciutat de Balaguer, és un centre modern dotat de l’última tecnologia per tenir cura de la teva boca. Amb una superfície total de 170 m2, disposem de dos boxs, un quiròfan i un laboratori protèsic, a més d’una sala VIP i una altra d’espera per a la comoditat de pacients i acompanyants.

El nostre objectiu és poder oferir un servei integral per a la salut bucodental de petits, joves i grans. Per això, a les nostres instal·lacions oferim serveis que, en altres clíniques, se solen externalitzar, com la realització d’exploracions amb la TC, per tal de detectar possibles complicacions de manera precoç.

Recepció Clínica Dental Noguera
Tac clinica dental

TC

Incorporem a les nostres instal·lacions una TC amb la qual obtenim imatges a mida real en 3D de l’anatomia bucal del pacient. Juntament amb un programa de realitat virtual i l’arxiu de les imatges del pacient, es fa una recreació digital de la ubicació dels implants, de manera que es pot seleccionar la millor posició i orientació abans de fer la intervenció en boca real.

D’altra banda, la TC és una eina que ens permet fer un diagnòstic més ajustat de les diferents patologies, com també tenir més precisió per avaluar el millor tractament per a cada pacient. La visió tridimensional que genera dóna molta més informació que les radiografies tradicionals.

Vols una cita amb nosaltres?

Si vols venir a visitar-te a la nostra clínica, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?