APOSTEM PER FER-TE SOMRIURE

Som especialistes en odontologia preventiva i estètica dental, en ortodòncia invisible, en pròtesi dental i periodòncia, i en l’última tecnologia en implantologia i cirurgia bucal, amb simulacions per ordinador prèvies a la intervenció, per tal de reduir els símptomes postoperatoris i afavorir la ràpida recuperació del pacient.

Especialitats

Col·locació Invisalign

Ortodòncia invisible (INVISALIGN®)

El sistema Invisalign® ens permet oferir una alternativa més estètica i tan efectiva com l’ortodòncia tradicional amb bràquets. Són fèrules transparents, 100 % personalitzades, dissenyades amb un programa de 3D a partir de les característiques bucals de cada pacient.

+ INFORMACIÓ

Odontologia restauradora i estètica

Aquesta especialitat, ofereix una activitat que abraça tot l’espectre de tractaments restauradors i que destaca la rehabilitació oral de dents i implants i inclou l’estudi de les noves tècniques de rehabilitació, com ara la càrrega immediata sobre implants i sistemes CAD-CAM, entre altres. S’encarrega, a més, d’una part dedicada als trastorns funcionals del sistema masticatori.

+ INFORMACIÓ

Odontopediatria

Som especialistes en el tractament d’infants i adolescents. Per això, establim amb ells una bona relació i afavorim que es familiaritzin amb l’equip instrumental.

+ INFORMACIÓ
×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?