Últimes notícies

El terme "empast i reconstruccions dentals" es refereix a procediments odontològics utilitzats per reparar dents damnificades o amb càries.

Empast i reconstrucció dental.

El terme “empast i reconstrucció dental” es refereix a procediments odontològics utilitzats per reparar dents damnificades o cariades. Empast: És un procediment en el qual el
Seguir llegint
són materials utilitzats en odontologia per protegir i segellar les superfícies dentals per evitar la formació de càries o per reparar petites lesions.

Els segelladors dentals.

Els segelladors dentals, també coneguts com a resines de segellament, són materials utilitzats en odontologia per protegir i segellar les superfícies dentals per evitar la formació
Seguir llegint
El vincle entre la salut de les teves dents i genives i la teva capacitat per a defensar-te contra infeccions és innegable.

Pot la higiene dental evitar refredats?

El vincle entre la salut de les teves dents i genives i la teva capacitat per a defensar-te contra infeccions és innegable. La teva boca és
Seguir llegint
Les dents de llet són una part important del desenvolupament dental dels nens i hi ha diversos aspectes que és important conèixer sobre elles

Més coses que hauries de saber de les dents de llet.

Les dents de llet són una part important del desenvolupament dental dels nens i hi ha diversos aspectes que és important conèixer sobre elles: Funció temporal:
Seguir llegint
És una inflamació benigna de la llengua que pot causar patrons a la llengua, que se semblin a un mapa, amb àrees elevades i deprimides, semblant a continents i oceans. Aquesta condició també pot ser coneguda com a "glossitis benigna migratòria".

Què és la llengua geogràfica?

És una inflamació benigna de la llengua que pot causar patrons, que se semblin a un mapa, amb àrees elevades i deprimides, semblant a continents i oceans.
Seguir llegint
La reconstrucció dental és un procediment odontològic destinat a restaurar dents damnificades o perdudes, millorant la funció, l'estètica i la salut oral d'un pacient.

Què és i com es fa una reconstrucció dental?

La reconstrucció dental és un procediment odontològic destinat a restaurar dents damnificades o perdudes, millorant la funció, l'estètica i la salut oral d'un pacient.
Seguir llegint
×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?