Els odontòlegs, com molts altres professionals de la salut, porten ulleres especials mentre intervenen amb un pacient per diversos motius.

Les ulleres ofereixen protecció als seus ulls durant els procediments odontològics. Aquests procediments poden implicar l’ús d’instruments afilats, aire comprimit, productes químics i l’exposició a salives i fluids del pacient. Les ulleres actuen com a barrera per evitar que qualsevol partícula o fluid que pugui ser projectada accidentalment afecti els seus ulls.

Les ulleres especials poden tenir lents amb augment de la mida, que permeten una visió més detallada i nítida del camp de treball bucal. Això facilita al professional veure amb precisió l’estructura dental i realitzar el tractament amb més eficàcia.

Moltes ulleres d’odontologia estan dissenyades amb sistemes d’il·luminació incorporats que ofereixen una llum focalitzada directament sobre l’àrea de treball. Això és especialment útil en procediments en els quals la il·luminació adequada és crítica per a una bona visió i precisió.

L’odontologia pot requerir posicions corporals complicades i duradores durant els procediments. Les ulleres amb lents inclinables o ajustables poden ajudar a reduir la fatiga ocular i millorar la comoditat del professional durant llargues hores de treball.

Algunes ulleres d’odontologia estan equipades amb filtres que poden protegir els ulls dels estímuls de llum brillant emesos per alguns aparells o procediments, com ara les llums de fotopolimerització utilitzades per endurir els materials dentals.

Les ulleres especials que porten els odontòlegs durant les intervencions odontològiques són una combinació de protecció, millora de la visibilitat i ergonomia que afavoreixen el desenvolupament dels procediments amb seguretat, precisió i comoditat.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 18-07-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?