Fem 10 anys!!!!

Aniversari de l'Institut dental La Noguera. 10 anys.

Aquesta tardor fem 10 anys!!

Tenim tantes coses a dir sobre totes les experiències que hem viscut junts…
Han estat uns anys plens de treball, dedicació, satisfaccions, emocions, somriures i inclús més d’un plor…

Aquesta tardor, complim els nostres primers 10 anyets a Balaguer.

Volem agrair a tots els col·laboradors, treballadors, pacients, proveïdors… aquests meravellosos anys. Hem donat sempre i en cada moment, el màxim de nosaltres mateixes. Tots ens hem sentit dins de l’Institut dental La Noguera, com si fóssim a casa i hem tractat sempre que fos així també pels que són la nostra veritable raó de ser, els nostres pacients.

Hem fet moltíssims amics, hem encaixat moltes mans, hem rebut i donat multitud de petons, hem repartit moments d’alegria i felicitat al voltant de les butaques on seuen els pacients.

Són aquests els motius i per tots els que encara estan per venir que volem celebrar junts amb tots vosaltres aquests primers deu anys de l’Institut dental La Noguera.

‘Es venen’ coses molt boniques aquesta tardor. NO TE LES PERDÍS, segueix-nos a les xarxes per sabern-ne més.
Abans de començar les vacances aquest estiu però, sí que voldríem agrair-vos de cor tant d’amor i confiança rebuts, tanta gratitud i compromís…
Aquesta gratitud, amor i confiança dels nostres pacients ens fa encarrilar els pròxims anys amb tota aquella il·lusió intacta, amb què vàrem començar l’any 2012. Una il·lusió renovada on tenim com a repte continuar donant el millor servei, el millor tractament i d’aconseguir que els nostres pacients de Balaguer i La Noguera puguin lluir sempre el millor dels seus somriures.
Per tant, ara el que volem és desitjar-vos un magnífic (per fi) estiu i us instem a seguir-nos a les nostres XXSS per estar al cas dels actes i regals que sortejarem pròximament.

Tot l’equip tècnic i humà de l’Institut dental La Noguera us desitgem un molt bon estiu 2022.

Copyright © Institut Dental la Noguera 29-07-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?