Preguntes freqüents INVISALIGN

Ortodòncia invisible

Què és l’ortodòncia invisible?

Invisalign® és un revolucionari sistema d’ortodòncia invisible basat en una fèrules transparents, 100 % personalitzades, dissenyades amb un programa de 3D a partir de les característiques bucodentals del pacient i que es van substituint periòdicament, seguint el canvi de posició de les dents fins a arribar al resultat final.

Quins avantatges té respecte de l’ortodòncia tradicional?

Gràcies al disseny virtual dels alineadors, podem calcular amb la màxima precisió la durada del tractament i la col·locació exacta de les peces dentals, i arribar al resultat desitjat. A més, són més còmodes ja que es poden extreure amb facilitat durant els àpats o el raspallat, la qual cosa afavoreix la higiene bucal. En aquest sentit, són especialment recomanats per als pacients que tenen malalties a les genives ja que garanteix una boca sana i neta. Finalment, són estèticament molt més discrets que els clàssics bràquets i, com que són de plàstic, s’eviten possibles irritacions a la boca o les genives.

Afecta la parla?

Habitualment els pacients diuen que no noten cap molèstia a l’hora de parlar amb les fèrules posades. Tot i així, és possible que, com passa amb l’ortodòncia tradicional, calgui un breu temps d’adaptació per sentir-s’hi plenament còmode.

Podré seguir fumant amb els alineadors?

No recomanem fumar amb els alineadors posats perquè es poden tenyir i embrutar, de manera que perden part de la seva qualitat estètica.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?