Tercer Taller d’higiene bucodental, Castelló de Farfanya.

Taller salut bucodental Gent Gran La Noguera. Castelló de Farfanya.

Balaguer, 5 de Desembre 2019,

La Susana de l’Institut Dental la Noguera ha visitat aquest dimecres el casal de la gent gran de Castelló de Farfanya per impartit el tercer taller d’higiene bucodental amb la col·laboració del Consell Comarcal. Aquestes sessions informatives i pràctiques que fins ara es realitzaven a les escoles enguany són una eina per apropar-se a la gent gran de la comarca.

Durant els taller es parlen de diverses patologies com les càries i com ajudar a prevenir-les. La Susana fa incidència en la freqüència i la bona tècnica del raspallat i explica les opcions que es poden trobar en implantologia i pròtesis dentals.

La pluja d’aquesta setmana ha fet que la Susana es trobi davant d’un públic reduït però amb moltes preguntes sense resposta fins el moment que han fet del taller tota una masterclass per garantir la millor salut bucodental.

En acabar la sessió els assistents son obsequiats amb un kit complet d’higiene bucodental.En podeu veure la noticia al següent link. https://www.balaguer.tv/taller-higiene-bucodental-institut-dental-noguera-consell-comarcal-castello-farfanya/

Copyright © Institut Dental la Noguera 06-12-2019. Tots els drets reservats.

_______________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?