Algun dels trets imprescindibles en una clínica dental.

Algun dels trets imprescindibles en una clínica dental són: empatia, simpatia, bona presència i proactivitat.

La capacitat d’entendre i compartir els sentiments i les emocions dels pacients. En una clínica dental, l’empatia és essencial perquè els pacients poden experimentar ansietat i por, i és important que el personal dental mostri comprensió i suport per ajudar-los a sentir-se còmodes i tranquils durant els tractaments.

Ser amable, agradable i tenir una actitud positiva cap als pacients. És crucial que el personal dental mostri simpatia en les seves interaccions amb els pacients perquè això ajuda a crear un ambient acollidor i de confiança.


La bona presència és rellevant per transmetre professionalitat i confiança als pacients. Això implica mantenir una aparença neta i ordenada, vestir-se adequadament i tenir un llenguatge corporal positiu. Una bona presència també inclou mantenir un entorn net i organitzat a la clínica dental.

La capacitat de prendre la iniciativa i actuar de manera anticipada per satisfer les necessitats dels pacients. En una clínica dental, ser proactiu implica estar atent a les necessitats dels pacients, anticipar-se a possibles problemes i prendre accions per millorar l’experiència dels pacients. Això pot incloure l’organització eficient dels horaris de les visites, oferir suggeriments per a millors hàbits d’higiene bucodental o proposar tractaments preventius.

En una clínica dental és crucial tenir empatia i simpatia en les interaccions amb els pacients, mantenir una bona presència per transmetre professionalitat i confiança, i ser proactiu per satisfer les seves necessitats de manera anticipada. Aquests trets contribueixen a crear una experiència positiva i satisfactòria per als pacients.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 13-06-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?