Tipus d’anestèsia utilitzats en els tractaments dentals.

Tipus d'anestèsia utilitzats en els tractaments dentals

Anestèsia local: És el tipus d’anestèsia més comú utilitzat en odontologia. Es realitza aplicant una substància anestèsica al voltant dels nervis de la zona a tractar. Això bloqueja la transmissió dels senyals de dolor al cervell, proporcionant anestèsia només en la zona específica on es necessita.

Sedació conscient: Aquesta tècnica usa medicaments per induir un estat de relaxació i somnolència en el pacient, però no provoca la pèrdua de consciència completa. El pacient roman despert i capaç de respondre a les indicacions del dentista, però està molt més relaxat i menys ansiós durant el tractament. És dut a terme per un anestesiòleg.

Anestèsia general: En certs casos, com en procediments complexos o en pacients amb ansietat extrema, es pot fer servir l’anestèsia general. Això implica administrar medicaments per induir un estat de son profund i inconsciència durant tot el procediment. També és dut a terme per un anestesiòleg i requereix una preparació especialitzada i un seguiment constant durant la intervenció.

Cal tenir en compte que el tipus d’anestèsia utilitzat en un tractament dental dependrà de diversos factors, com la naturalesa del procediment, les preferències del pacient, l’estat de salut general i la cooperació del pacient durant el tractament.

Aquest resum és general i no substitueix l’assessorament i les recomanacions d’un professional de la salut qualificat. Si tens alguna pregunta o inquietud específica, l’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te i resoldre tots els teus dubtes.

Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 15-06-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?