Alguns procediments per a la millora estètica del somriure.

la millora estètica del somriure mitjançant procediments dentals com les carilles dentals, el blanquejament dental i la cirurgia plàstica de genives.

El somriure és un dels trets estètics que ens defineixen, per això, un disseny personalitzat i el seguiment d’un correcte protocol, ens permeten dissenyar un somriure perfecte.

Les carilles dentals poden ser de porcellana o resina i serveixen per millorar l’aparença i l’harmonia del somriure. Aquestes carilles s’adapten als trets facials del pacient i ofereixen una solució mínimament invasiva per millorar la forma i el color de les dents.

El blanquejament o emblanquiment dental és un procediment clínic que utilitza agents químics per aclarir una o més dents. Aquesta tècnica permet obtenir dents més blanques sense danyar l’esmalt dental, assegurant-ne la preservació.

La cirurgia plàstica de genives és mínimament invasiva i té com a objectiu aconseguir un contornejat harmònic i equilibrat de les genives, el que és essencial per aconseguir un somriure perfecte. Pot ser útil per corregir problemes estètics de les genives i millorar la seva aparença.

Aquests procediments odontològics poden ser part d’un disseny personalitzat de somriure per assolir resultats estètics optimitzats i adaptats a les necessitats i expectatives de cada pacient. És important buscar l’orientació d’un professional de la salut dental per determinar quin tractament és més adequat per a tu i assegurar-te que sigui realitzat amb les últimes tecnologies i protocols.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 09-11-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?