Com treure el dolor de queixal?

dolor de muela mal que queixal

En el nostre post #odontoconsells d’avui veurem com fer-hi front.

El tractament per al mal de queixal és tractar la causa del dolor per a evitar que el dolor vagi a més i la causa sigui més greu.

En cas que la causa del mal de queixal sigui una infecció del nervi de la dent o pulpitis irreversible, serà necessari tractar el nervi d’aquesta dent realitzant una biopulpectomia o tractament endodòntic.

En situacions de mal de queixal molt extrem, pot ser útil recórrer a fàrmacs antiinflamatoris per a disminuir la inflamació que provoca dolor.

És important destacar que el tractament més eficaç és la prevenció. La prevenció es fa mitjançant unes bones tècniques d’higiene oral les quals poden evitar la formació de càries i altres patologies bucodentals que podrien causar mal de queixal.

Un bon raspallat dental juntament amb l’ús de fil dental o raspalls interdentals ajudaran a prevenir el mal de queixal. A més, acudir al dentista de manera periòdica i dur a terme una profilaxi pot millorar l’estat de la boca i detectar qualsevol anomalia abans que produeixi dolor.

Al costat d’això, una dieta equilibrada amb un consum abundant de fruites i verdures disminuirà la probabilitat de formar càries i, per consegüent, provocar dolor a llarg termini si aquestes no són tractades.

Encara que sempre l’opció terapèutica més recomanada és acudir al professional odontològic per a fer una revisió de la cavitat bucodental juntament amb ajuda de prova complementària arribar a un diagnòstic de certesa. D’aquesta manera, trobar la causa del dolor i poder tractar-la de la millor forma.

Si pateixes dolor, no esperis més i no dubtis en venir a l’Institut dental la Noguera, donarem la millor solució per a acabar amb la causa del dolor de queixal.

Recorda el que sempre t’aconsellem. Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 18-07-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?