Cures després d’un raspat i polit dental.

És essencial mantenir una higiene oral rigorosa per prevenir la recurrència de problemes periodontals. Raspalla't les dents almenys dues vegades al dia amb un raspall dental de duresa suau o mitjana, usa fil dental diàriament i considera l'ús de col·lutori amb el teu dentista.

Després d’un raspat i polit dental o com també se l’anomena, curetatge dental , és important seguir algunes cures específiques per ajudar en la recuperació i mantenir una bona salut oral. Aquí tens algunes recomanacions generals:

Després del curetatge o raspat i polit dental, el teu dentista o higienista dental et donarà instruccions específiques sobre com cuidar de la teva boca. Això pot incloure consells sobre raspallar-se, utilitzar fil dental i altres pràctiques d’higiene oral.

És essencial mantenir una higiene oral rigorosa per prevenir la recurrència de problemes periodontals. Raspalla’t les dents almenys dues vegades al dia amb un raspall dental de duresa suau o mitjana, usa fil dental diàriament i considera l’ús de col·lutori amb el teu dentista.

Fumar pot afectar negativament la salut de les genives. Si fumes, intenta deixar-ho o redueix la quantitat. També és aconsellable evitar altres substàncies irritants que puguin afectar les genives.

Una dieta equilibrada i rica en nutrients, especialment vitamina C, pot contribuir a la salut de les genives. Intenta evitar aliments i begudes amb alts continguts de sucre, ja que això pot contribuir a la formació de placa dental.

Programa revisions regulars amb el teu dentista o higienista dental. Aquestes visites ajudaran a monitorar la teva salut oral i prevenir problemes futurs.

Després del curetatge, podries experimentar algunes molèsties o inflamació. El teu professional dental pot recomanar-te analgèsics o altres mesures per alleujar aquests símptomes. Si la molèstia o la inflamació persisteixen, comunica-ho al teu dentista.

Recorda que cada pacient és diferent, i les necessitats de cures després d’un curetatge dental poden variar. Sigues diligent en seguir les instruccions del teu professional dental i comunica qualsevol preocupació o símptoma nou que puguis tenir.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 21-11-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?