Dents desgastades · Envelliment dental – CAUSES

estrès desgast dental bruxisme estres desgaste dental bruxismo

Molts dels nostres pacients ens pregunten per les seves dents desgastades i la veritat és que el desgast dental és la pèrdua d’estructura dental a conseqüència de l’envelliment dental i és un fet preocupant.

Però… quines són les seves causes?-Envelliment dental: les dents, igual que nosaltres, envelleixen. Canvien de color, s’enfosqueixen, apareixen fissures que recorren la seva estructura i el desgast que és sobretot visible a la superfície.-Maloclusió: quan les dents no estan molt col·locats dins de les arcades succeeix que no totes les dents toquen alhora. Aquelles dents que contacten abans o més forta tenen una major tendència desgastar-se.-Bruxisme*: l’hàbit d’estrènyer les dents, generalment associat a l’estrès.-Trastorns alimentaris: l’àcid és un potent factor d’erosió dental (amants dels cítrics i les begudes carbonatades).-Raspallat dental excessiu: a vegades un raspallat dental excessiu ja sigui per número a vegades diari, intensitat o duresa del raspall, pot causar també desgast dental.

=> Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda. Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

*Pots ampliar aquesta informació per combatre’l, amb els articles que vàrem escriure sobre el bruxisme i el bruxisme infantil, al nostre web els dies 20-01-2022 i el 13-04-22.  “BRUXISME, AQUEST HÀBIT INVOLUNTARI POT SER LA CAUSA DELS TEUS MALDECAPS.” i “QUÈ ÉS EL BRUXISME INFANTIL?” respectivament, així com diversos que fan referència a la higiene dental i a les fèrules de descàrrega.

Copyright © Institut Dental La Noguera 03-05-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?