El raspallat més important del dia és el d’abans de ficar-nos al llit.

El raspatllat més important del dia abans d'anar a dormir es basa en diversos factors que poden explicar per què és crucial

Aquest fet es basa en diversos factors que poden explicar per què és crucial:

Raspar-se les dents abans d’anar a dormir ajuda a eliminar les restes d’aliments i la placa bacteriana acumulada al llarg del dia. Això és fonamental per prevenir la formació de càries i problemes a les genives.

La producció de saliva disminueix mentre dormim, la qual cosa pot afavorir l’acumulació de bacteris i la descomposició d’aliments en la boca. Raspar-se les dents abans d’anar a dormir ajuda a reduir aquest risc i a mantenir la boca més neta durant la nit.

Raspar-se les dents abans d’anar a dormir també pot ajudar a prevenir el mal alè matinal, ja que elimina les partícules d’aliments i bacteris responsables de l’alè desagradable.

Si no t’ajudes a mantenir una boca neta abans d’anar a dormir, podries ser més propens a tenir molèsties dentals o problemes com l’apnea del son, que pot estar relacionada amb problemes de salut dental.

Raspallar-se les dents abans d’anar a dormir és important per mantenir una bona higiene oral, prevenir problemes dentals i garantir un son més saludable i descansat. Això es deu a una combinació de factors biològics i higiènics que fan que aquest sigui un moment crític per a la neteja dental.

Ja saps, mai tornis a dir allò de “ja me’ls raspallaré demà”. 😉

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 02-11-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?