Què és un implant dental? Avantatges.

Un implant dental és una peça de titani o altres materials biocompatibles que es col·loca quirúrgicament a l'os de la mandíbula o maxil·lar per substituir una arrel dental perduda.

Un implant dental és una peça de titani o altres materials biocompatibles que es col·loca quirúrgicament a l’os de la mandíbula o maxil·lar per substituir una arrel dental perduda.

Avantatges:

Els implants dentals proporcionen una solució permanent i natural per a la substitució de dents perdudes. Són dissenyats per coincidir amb la forma, mida i color de les altres dents, oferint un somriure estètic i natural.

Els implants dentals ofereixen una forta base per a les pròtesis dentals, com ara corones, ponts o dentadures fixes. Això permet als pacients menjar una dieta variada sense restriccions, ja que els implants ofereixen una funcionalitat semblant a les dents naturals.

Els implants dentals ajuden a millorar la pronunciació i la parla, pel fet que no es mouen ni causen incomoditats com les pròtesis removibles.

Els implants dentals són una solució molt eficaç per a la substitució de dents perdudes.

Ajust estable i còmode: Els implants dentals es fusionen amb l’os de la mandíbula o maxil·lar mitjançant un procés anomenat osteointegració. Aquesta unió és molt estable i proporciona un ajust segur i còmode per a les pròtesis dentals, evitant moviments indesitjats o desplaçaments.

Solució provada i duradora: Els implants dentals són una opció dental provada i duradora. Amb bones cures i higiene dental, poden durar molts anys, fins i tot tota la vida. Això fa que sigui una inversió en la salut dental a llarg termini.

Els implants dentals ofereixen una solució dental confiable, còmoda i duradora que millora la qualitat de vida dels pacients, permetent-los gaudir d’un somriure saludable i natural mentre mengen i parlen amb normalitat.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 31-10-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?