Els millors consells per tenir cura de les teves dents durant les vacances d’estiu.

No oblidis raspallar-te les dents almenys dues vegades al dia durant almenys dos minuts cada vegada, utilitzant pasta de dents amb fluor.

Cal mantenir una rutina d’higiene oral: No oblidis raspallar-te les dents almenys dues vegades al dia durant almenys dos minuts cada vegada, utilitzant pasta de dents amb fluor. També, no et saltis el fil dental i l’ús de raspalls interdentals per eliminar les restes d’aliments entre les dents.

Beure aigua ajuda a mantenir la boca hidratada i redueix l’acumulació de bacteris que causen la càries. Evita begudes carbonatades, sucs i begudes endolcides, ja que poden ser perjudicials per a l’esmalt dental.

Durant les vacances, som propensos a consumir més gelats, refrescs i snacks dolços, però intenta reduir-ne la quantitat, perquè poden provocar càries i danys a l’esmalt.

Quan facis activitats a l’aire lliure, usa una gorra o barret i protegeix-te amb protector solar. Això també ajudarà a protegir els llavis i les genives de la radiació solar.

Encara que estiguis de vacances, intenta mantenir els hàbits saludables com menjar de manera equilibrada i no fumar. Els bons hàbits tenen un impacte positiu en la salut oral.

Assegura’t de portar amb tu, el teu raspall de dents, pasta de dents, fil dental i un raspall de dents petit per a netejar-te quan no estiguis a casa.

Si és possible, fes una revisió dental abans de marxar de vacances per assegurar-te que tot està en ordre i no hi ha problemes que puguin agreujar-se durant les teves vacances.

Recordeu, una bona salut oral és essencial per al benestar general, així que segueix aquests consells i gaudeix d’unes vacances d’estiu amb un somriure radiant!

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 25-07-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?