És important no excedir-se amb el consum de sucres al mes d’agost i en general, tot l’any.

És important no excedir-se amb el consum de sucres al mes d'agost i en general, tot l'any.

Cal tenir cura de l’excés de gelats, dolços i altres aliments rics en sucres durant l’estiu, el mes d’agost, i en general tot l’any, per cuidar adequadament de les nostres dents.
Aquests aliments poden causar diversos problemes dentals, com càries i deteriorament de l’esmalt. És important consumir-los amb moderació i mantenir una dieta equilibrada, rica en aliments nutritius com fruites, verdures i proteïnes magres. A més, és essencial mantenir una bona higiene dental, incloent-hi el raspallat regular i l’ús del fil dental, per minimitzar els efectes negatius d’aquests aliments en la salut dental.

Recordeu, una bona salut oral és essencial per al benestar general, així que segueix aquests consells i gaudeix d’unes vacances d’estiu amb un somriure radiant!

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 01-08-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?