Empast i reconstrucció dental.

El terme "empast i reconstruccions dentals" es refereix a procediments odontològics utilitzats per reparar dents damnificades o amb càries.

El terme “empast i reconstrucció dental” es refereix a procediments odontològics utilitzats per reparar dents damnificades o cariades.

Empast: És un procediment en el qual el dentista elimina la càries de la dent i omple el forat resultant amb un material de farciment com ara resina composta o amalgama. Això restaura la forma i la funció de la dent afectada.

Reconstrucció dental: Aquest procediment és més extens, i s’usa quan una dent està molt damnificada, sigui per càries, traumes o altres problemes. Implica la restauració completa o parcial de la dent mitjançant tècniques com corones dentals, incrustacions, o ponts, que poden ser fets de diversos materials com ceràmica, metall o una combinació d’ambdós. Això proporciona resistència i estabilitat a la dent, així com millora l’aspecte estètic.

En definitiva, els empastaments i les reconstruccions dentals són procediments odontològics dissenyats per restaurar la funció i l’estètica de les dents damnificades, proporcionant als pacients una millora tant en la salut bucal com en la seva aparença.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 28-02-2024. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?