Odontologia preventiva

Prevenció en salut dental

EL MILLOR TRACTAMENT, UNA PREVENCIÓ CORRECTA

L’odontologia preventiva és la base del nostre centre ja que creiem que el millor tractament per a una malaltia és fer-ne una correcta prevenció.

La nostra innovadora tecnologia permet prevenir malalties de les genives i de l’os, com per exemple la periodontitis. Amb l’anàlisi de l’ADN podem saber quins pacients tenen més susceptibilitat a determinats bacteris que poden derivar en complicacions en aquesta àrea, i oferir els tractaments més eficaços per evitar la degeneració gingival.

D’altra banda, les imatges en 3D originades per la TC de la clínica ens serveixen per detectar possibles infeccions per càries abans que afectin el nervi, de manera que s’evita que es desenvolupin fins al punt que calgui fer una endodòncia.

Detectar aquests símptomes precoçment permet crear programes de tractament, seguiment i prevenció a mida, reduint riscos en la salut bucodental del pacient i, en definitiva, millorant la seva qualitat de vida.

Si vols saber-ne més, consulta les nostres Preguntes Freqüents.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?