Periodòncia

LA IMPORTÀNCIA D’UNES GENIVES SANES

Unes genives fortes i sanes són clau per a una bona salut bucodental. Si la geniva està cuidada, les dents estan fermes, i això garanteix que compleixen correctament la seva funció masticatòria. En canvi, si la geniva es veu afectada per una infecció bacteriana, s’origina un procés degeneratiu que, si no es tracta a temps, pot desencadenar que la dent es debiliti, tingui mobilitat i, en els pitjors dels casos, s’acabi perdent.

Els nostres tractaments recuperen una geniva sana amb estrictes processos de neteja i seguiment, les dues fases bàsiques de qualsevol intervenció periodontal. La neteja serveix per eliminar la infecció de les genives provocada pels bacteris. El manteniment implica una revisió individualitzada dent per dent per assegurar que els bacteris no recolonitzin la boca del pacient. En l’aspecte visual, a més, una geniva rosada i ben fistonejada al voltant de les dents influeix directament en l’estètica bucal.

Dins la periodòncia també s’inclou l’anomenada cirurgia mucogingival que permet corregir alteracions de quantitat o qualitat de la geniva.

Si vols saber-ne més, consulta les nostres Preguntes Freqüents

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?