Odontologia restauradora i estètica

ODONTOLOGIA RESTAURADORA I ESTÈTICA

L’odontologia conservadora és la tècnica per la qual es tracta la boca evitant l’extracció de la dent danyada. S’utilitza per a restaurar les zones danyades per càries i altres afeccions, netejant i tractant el teixit danyat sense afectar la resta de la dent, segellant, després la zona tractada amb una obturació o empastament.

També forma part de l’odontologia conservadora l’anomenada odontologia preventiva, amb la qual es redueix la necessitat de tractaments dentals a mitjà i llarg termini mitjançant segellament de fissures, obturacions simples o complexes i endodòncies. En els casos en què la profunditat de la lesió és molt gran, no és suficient amb un ‘empast’, i es procedeix a realitzar una endodòncia.

L’estètica dental és una especialitat odontològica que té com a objectiu no sols millorar les dents i genives, sinó que els canvis fets s’integrin amb la resta de trets facials del pacient. L’estètica dental es realitza seguint els cànons actuals d’estèrica i l’harmonia facial per adaptar-ho al millor resultat possible per a cada pacient en concret.

Si vols saber-ne més, consulta les nostres Preguntes Freqüents.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?