Estètica dental

RECUPEREM EL TEU MILLOR SOMRIURE

A l’Institut Dental La Noguera creiem que lluir un somriure bonic no sols reporta beneficis estètics, sinó també socials i d’autoestima. Per això, dediquem els nostres esforços a oferir l’última tecnologia amb tractaments específics per a cada pacient.

Algunes de les solucions estètiques que podem oferir són: odontologia per emblanquir el color de les dents, canviar-ne la mida, la forma o la posició, reparar les trencades, reemplaçar empastaments antics i antiestètics i posar dents més naturals.

Així, tenim tractaments d’emblanquiment dental per recuperar el color natural de la dent, col·loquem fundes dentals de ceràmica i fem el contornejament estètic per corregir alteracions, formes i irregularitats a les dents.

Treballem amb ortodòncia estètica per alinear les dents i corregir-ne la posició, i remodelem estèticament la geniva per aconseguir un somriure bonic i natural. Perquè tornis a somriure amb plena confiança.

Si vols saber-ne més, consulta les nostres Preguntes Freqüents.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?