Invisalign és un tractament ortodòntic revolucionari.

Invisalign és un tractament ortodòntic revolucionari que utilitza alineadors transparents personalitzats per corregir problemes de mala oclusió dental i alinear les dents. En lloc de fer servir bràquets metàl·lics i filferros, Invisalign usa una sèrie de gèlides i pràcticament invisibles alineadors de plàstic.

El procés d’Invisalign comença amb una exploració digital de la boca de cada pacient per crear un model 3D precís de les seves dents. Fent servir aquest model, es dissenya un pla de tractament personalitzat que mostra la seqüència de moviments que les dents han de realitzar per assolir l’alineació desitjada.

Els alineadors d’Invisalign es canvien aproximadament cada dues setmanes, aplicant una pressió suau per moure gradualment les dents cap a la seva posició correcta. A mesura que es van substituint els alineadors, les dents es van alineant progressivament fins a aconseguir el resultat final desitjat.

Un dels principals avantatges d’Invisalign és la seva discreció. Els alineadors són transparents i pràcticament invisibles, la qual cosa fa que sigui una opció estèticament atractiva per a aquells que prefereixen un tractament ortodòntic més discret.

A més, els alineadors d’Invisalign són removibles, el que facilita la higiene oral i permet menjar i beure sense les restriccions que comporten els bràquets tradicionals. Això fa que sigui més fàcil mantenir una correcta higiene dental durant el tractament.

Com a especialistes en Invisalign, teniu l’experiència i el coneixement per aconsellar els pacients sobre el tractament, realitzar el seguiment adequat i assegurar-vos que els alineadors s’ajustin de manera precisa i eficaç per obtenir els millors resultats possibles.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 07-07-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?