LA DENT FELIÇ, INSTITUT DENTAL NOGUERA

La Susana de l’Institut Dental la Noguera (vegeu el video) ens explica el conte que durant molts anys ha anat explicant als més menuts de les escoles de la Comarca de la Noguera amb col·laboració amb el Consell Comarcal. Aquest conte explicat en format de vídeo, enguany se’n marcava dins del context de FiraQ, que per motius de la pandèmia, s’ha hagut de realitzar de forma virtual per les xarxes.

L’objectiu és donar als més petits les eines i consells necessaris perquè aprenguin a tenir cura de la seva higiene dental per prevenir així, possibles problemes de càries d’una forma molt dinàmica i divertida.

Amb el conte de La Dent Feliçla Susana explica als més petits de l’escola com tenir cura de les seves dents. Als més grans els explica les tècniques del bon raspallat i la importància de canviar el raspall cada cert temps.

LA DENT FELIÇ

Copyright © Institut Dental La Noguera 03-05-2021. Tots el drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?