Com ensenyo al meu fill els moviments de raspallat correctes?

cepillado dientes niños, infantil.

Faci que el raspallat sigui un joc de nens des que són molt petits. El procediment és el següent: col·loqui’s darrere del nen per a controlar millor els seus moviments i guiar-lo. La tècnica consisteix a raspallar les dents de cada costat, un quadrant darrere l’altre, en un moviment regular i basculant.

Dels 6 als 12 anys apareixen les dents definitives. La tècnica continua sent la mateixa. Asseguri’s que el nen agarri bé el raspall de dents, raspalli cada dent i també que es raspalli les dents durant 3 minuts després de cada menjar.

I de cara a la resta de la seva vida, ensenya’ls la tècnica del “corró”: raspallar-se a dalt i a baix de manera independent, amb un moviment giratori per a raspallar-se les dents i les genives; col·locant el raspall en posició obliqua, a 45° respecte a la geniva, per a no danyar-la, i seguint un recorregut que cobreixi totes les dents sense oblidar la part superior. No oblidi la llengua i les genives.

Copyright © Institut Dental La Noguera 01-03-2021. Tots el drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?