Com ensenyo al meu fill els moviments de raspallat correctes?

Faci que el raspallat sigui un joc de nens des que són molt petits. El procediment és el següent: col·loqui’s darrere del nen per a controlar millor els seus moviments i guiar-lo. La tècnica consisteix a raspallar les dents de cada costat, un quadrant darrere l’altre, en un moviment regular i basculant.

Dels 6 als 12 anys apareixen les dents definitives. La tècnica continua sent la mateixa. Asseguri’s que el nen agarri bé el raspall de dents, raspalli cada dent i també que es raspalli les dents durant 3 minuts després de cada menjar.

I de cara a la resta de la seva vida, ensenya’ls la tècnica del “corró”: raspallar-se a dalt i a baix de manera independent, amb un moviment giratori per a raspallar-se les dents i les genives; col·locant el raspall en posició obliqua, a 45° respecte a la geniva, per a no danyar-la, i seguint un recorregut que cobreixi totes les dents sense oblidar la part superior. No oblidi la llengua i les genives.

Copyright © Institut Dental La Noguera 01-03-2021. Tots el drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?