L’equip administratiu.

L'equip administratiu és responsable de la gestió eficient de la clínica, que inclou la programació de les cites, la gestió dels recursos materials i humans, etc.

L’equip administratiu és responsable de la gestió eficient de la clínica, que inclou la programació de les cites, la gestió dels recursos materials i humans, etc. Això implica planificar i organitzar l’agenda dels professionals, controlar els ingressos i despeses, i gestionar els proveïdors.
El personal comptable de la clínica és responsable de controlar els ingressos i despeses. Això suposa gestionar els pagaments als proveïdors i col·laboradors, cobrar les factures als pacients, i assegurar el compliment de les obligacions comptables.

Així mateix, l’equip administratiu i comptable també ha de proporcionar una atenció excel·lent als pacients, ja que és el primer contacte que tenen amb la clínica. L’atenció telefònica, la resolució de consultes i reclamacions, i la gestió de les garanties dels tractaments duts a terme.

Així doncs, l’equip humà administratiu i comptable en una clínica d’odontologia és important per a la gestió eficient i control financer de la clínica, optimització de recursos, atenció al pacient i garantia de la viabilitat financera de la clínica.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a La Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 09-05-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?