Centre d’excel·lència en tractament ALL-ON-4.

El tractament ALL-ON-4 de Nobel Biocare és una solució de pròtesis dental fixa per a persones que han perdut tots les seves dents o bona part d'ells. Centro de excelencia

L’equip de L’Institut dental La Noguera, ha estat reconegut com a centre EXCELLENCE per al tractament de la solució d’implants ALL-ON-4 de Nobel BioCare.

El tractament ALL-ON-4 de Nobel Biocare és una solució de pròtesis dental fixa per a persones que han perdut tots els seus dents, molts d’ells. Aquest tractament utilitza implants dentals per sostenir una arcada dental completa. Els implants s’insereixen en la mandíbula o maxil·lar i s’utilitzen com a ancoratura per a una pròtesi dental fixa. A diferència dels mètodes tradicionals, ALL-ON-4 permet als pacients aconseguir una dentadura nova i fixa en un sol dia, amb menys intervencions quirúrgiques i temps de recuperació més ràpids. A més, aquest tractament és més econòmic que altres solucions de pròtesis dental fixa i proporciona una millor estabilitat i confort.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 10-05-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?