L’Institut Dental la Noguera fa donació del seu material sanitari al CAP de Balaguer.

L’Institut Dental la Noguera fa donació del seu material sanitari al CAP de Balaguer

Entre el material hi ha guants, kits quirúrgics, bates, gorros, mascaretes, gasses estèrils i clorhexidina.

Per Balaguer Televisió24, març, 2020

L’Institut Dental la Noguera de Balaguer ha fet donació aquest dimarts a la tarda de material sanitari i de protecció individual al CAP de Balaguer per fer front a la crisi del coronavirus Covid-19. Entre el material hi ha guants, kits quirúrgics, bates, gorros, mascaretes, gasses estèrils i clorhexidina.

David Oltra, gerent de l’empresa, ha destacat que “en aquest moments cal estar al costat dels sanitaris que estan a primera línia i aportar el nostre gra de sorra perquè pugui seguir donant servei als qui ho necessiten”.

Per part del CAP de Balaguer, ha estat la infermera Carmen Gómez l’encarregada de la gestió i qui ha recollit el material a les instal·lacions de la clínica. Gómez, en nom de la Direcció d’Atenció Primària de Lleida, ha traslladat el seu agraïment més sincer a l’empresa per aquesta donació ja que “en aquests moments de dificultat res és més important que la sensibilitat mostrada cap a tots aquells que l’anhelen”.

Copyright © Institut Dental La Noguera 25-03-2020. Tots els drets reservats.

_____________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?