l’Odontopediatra, el tracte curós i d’amor cap a l’infant.

El tracte curós significa que l'odontopediatra té cura de l'infant durant tot el procés dental, des del moment en què entren al consultori fins que surten.

L’odontopediatra és un professional de la salut dental que es dedica a l’atenció dental dels infants. El seu objectiu principal és proporcionar un tracte curós i amorós als nens durant les visites al consultori dental.

El tracte curós significa que l’odontopediatra té cura de l’infant durant tot el procés dental, des del moment en què entren al consultori fins que surten. Això implica establir una comunicació adequada amb l’infant per entendre les seves necessitats i preocupacions, i adaptar els procediments i tractaments a la seva edat i nivell de desenvolupament. L’odontopediatra utilitza tècniques i estratègies especials per fer que l’experiència dental sigui més còmoda i menys estressant per als nens.

D’altra banda, el tracte amorós implica que l’odontopediatra demostra afecte, empatia i paciència envers l’infant. Són conscients que molts nens poden tenir por o ansietat davant de les visites al dentista, i per això fan tot el possible per crear un ambient càlid, segur i acollidor. Això pot incloure el lliurament de recompenses o incentius per encoratjar els nens durant el tractament, o explicar-los de manera tranquil·la i comprensible els procediments que s’han de realitzar.

L’odontopediatra també treballa en estreta col·laboració amb els pares per educar-los sobre la higiene dental adequada i proporcionar-los consells pràctics per cuidar de la salut oral dels seus fills a casa. En general, el seu objectiu és establir una relació de confiança amb els nens i les seves famílies, perquè puguin desenvolupar hàbits de salut dental positius des de ben petits i mantenir una boca sana al llarg de la seva vida. #ensagradenelssomriures.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 30-05-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?