L’odontopediatra fa col·laborar als nens per fer-los més senzill la visita al dentista.

Els odontopediatres són especialistes en l’atenció dental infantil i treballen perquè els nens se sentin còmodes i segurs durant les revisions dentals. El seu objectiu és crear una experiència positiva i agradable per als nens a l’odontòleg, de manera que no es generin temors o negativitat associada als tractaments dentals.

Els odontopediatres utilitzen diverses tècniques i estratègies per ajudar els nens a sentir-se més tranquils durant les visites al dentista.

-Comunicació eficaç: Els odontopediatres saben com parlar amb els nens de manera que puguin entendre el procés dental i se sentin còmodes amb el que està passant.

-Jocs i distraccions: Molts odontopediatres fan servir jocs, joguines, pel·lícules o altres distraccions per mantenir els nens entretinguts durant la visita i distreure’ls dels procediments dentals.

-Anestèsia local: En cas de procediments més invasius o dolorosos, els odontopediatres poden fer ús d’anestèsia local per minimitzar el dolor i la incomoditat del nen.

-Ambients amigables: Les clíniques dentals pediàtriques solen estar dissenyades per ser atractives per als nens, amb colors brillants, murals de dibuixos animats i una atmosfera relaxada perquè els nens se sentin més còmodes i menys ansiosos.

-Premis i recompenses: Alguns odontopediatres ofereixen incentius o recompenses als nens després de les revisions o els procediments per animar-los i reforçar un comportament positiu.

En general, els odontopediatres tenen com a prioritat fer que les revisions i els tractaments dentals siguin més senzills i agradables pels nens, proporcionant una atenció personalitzada i usant tècniques adaptades a les necessitats de cada pacient. Això ajuda a establir una bona salut bucodental des de la infància i a mantenir una actitud positiva envers la visita al dentista al llarg de la vida.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 28-06-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?