Neteja de l’Invisalign®: Com fer-ho?

invisalign limpieza neteja

El procediment de l’ortodòncia Invisalign®, en general, requereix més cures que el de l’ortodòncia tradicional. El fet que estiguem parlant d’una mena d’ortodòncia amovible, que es pot treure i posar de la nostra dentadura, fa que estigui exposada a una altra mena de rutines per part del pacient. Així mateix, i en tractar-se d’una estructura diferent, veiem habitualment com acostuma a tacar-se a causa dels costums de la persona que està seguint el tractament. Per tant, estem parlant d’un efecte absolutament normal per a tots aquells els qui portin un aparell odontològic Invisalign®.

Com hem de cuidar-ho i netejar-ho? Cada quant temps? En aquest article intentem donar resposta a tot aquest tipus de qüestions.

És necessari netejar l’aparell Invisalign®?
És evident que hem de mantenir una higiene bucodental cuidada perquè les nostres dents i genives es mantinguin saludables, i això no canvia quan portem un aparell d’ortodòncia Invisalign®. Quan ens llevem l’aparell haurem de raspallar-nos les dents i tractar-los de la mateixa forma que si no portéssim res, és a dir, amb un mínim de dos raspallats al dia, amb ús de fil dental i amb la utilització de col·lutori si fos necessari. Respecte a l’aparell en si, haurem de netejar-lo fins que ens sigui reemplaçat, ja que, en cas contrari, veuríem com la nostra estètica dental (un dels punts forts de la tecnologia Invisalign®) es quedaria àmpliament reduïda. És per aquesta raó per la qual és molt recomanable seguir alguns passos cada vegada que ens llevem l’ortodòncia Invisalign® de la boca.

Cures necessàries per a Invisalign®.
El procés necessari per a la cura de l’ortodòncia Invisalign® és realment senzill, per la qual cosa podrà ser executat per qualsevol mena de pacient. En primera instància, necessitarem sabó pH neutre (o desgreixador), un raspall de dents destinat a la neteja de l’Invisalign® i aigua tèbia amb la qual aclarir el resultat. Després d’aplicar el sabó a l’aparell, haurem de fregar amb aquest mateix raspall perquè es vagi tota la brutícia acumulada (a causa del menjar, beguda, etc.). Amb aigua abundant podrem acabar d’eliminar totes aquestes restes que feien que la nostra ortodòncia lluís una mica pitjor. La fèrula, recordem, se’ns canviarà cada 15 dies, per la qual cosa no haurem de preocupar-nos en excés si se’ns ha embrutat molt. Malgrat això, cal recordar que és recomanable no fumar o prendre begudes fosques com a cafè o vi negre quan portem posat l’aparell. Al final, el que volem és lluir el millor somriure mentre tinguem l’ortodòncia Invisalign®. A l’Institut Dental La Noguera som experts en ortodòncia Invisalign®, fet que ens avala com una clínica de confiança per a tots aquells que vulguin iniciar un tractament d’ortodòncia. Així, milloraràs tant l’estètica com la funcionalitat de la teva dentadura.

Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

=> Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda. Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 02-06-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?