Odontologia digital – Excel•lència al teu abast

odontologia digital digitalización. Ortopanto. ipad

La Digitalització ha arribat a les nostres vides i també ho ha fet al món l’odontologia.
Els processos analògics en el nostre àmbit són cada cop més cosa del passat. Per això, l’Odontologia digital ja no és un futur, sinó que és un present i ha vingut per quedar-se.

Les radiografies 3D i les càmeres intraorals, amb els softwares de disseny i de comunicació amb el pacient, permeten una pràctica digital completa del tractament, convertint l’odontologia en una pràctica digital integral.

Precisió i l’exactitud, així com la comoditat, fiabilitat i velocitat, són aspectes que sens dubte la digitalització ha elevat, podent oferir al pacient tot allò que està al nostre abast per així obtenir els millors resultats.

L’Odontologia Digital no només permet a l’odontòleg oferir una millor qualitat, sinó que també permet que es comuniqui d’una forma més clara amb el pacient i fer un control més rigorós de cada tractament. El pacient per tant, pot veure l’evolució i el resultat final tal com els sistemes li havien permès veure abans de començar els tractaments.

Recorda, cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

=> Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda. Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 22-06-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?