Ortodòncia de brackets estètics i tradicionals.

brackets tradionales y estéticos

L’ortodòncia amb brackets és un procediment tradicional. Es tracta d’una tècnica molt eficaç que ha anat evolucionant cap a vessants cada cop més estètiques i més còmodes per als pacients.

– Brackets estètics
Els brackets estètics són de color ivori (lleuger color blanc, perla, opalina), estan pensats per a reduir al màxim l’impacte visual de l’ortodòncia amb brackets.
S’adapten molt bé al color de la teva dent.
Aquest tipus de brackets són una opció més estètica que els brackets metàl·lics, s’adapten perfectament a la boca del pacient i minimitzen l’aparició de molèsties.

– Brackets tradicionals
Els brackets tradicionals estan fabricats amb un aliatge metàl·lic.
L’evolució d’aquesta mena de brackets els ha portat als brackets metàl·lics d’autolligat de baixa fricció.
Així que el risc de patir nafres i rascades s’ha reduït enormement.Recorda el que sempre t’aconsellem. Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.=> Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 29-06-2022. Tots els drets reservats.

______________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?