DESMUNTANT FALSOS MITES SOBRE SALUT BUCODENTAL (1a part).

salut bucodental salud bucodental Sonrisa Somriure

Creus que segueixes bons hàbits per a la teva salut bucodental? Per descomptat, pot ser que sigui així, però la veritat és que existeixen nombroses falses creences que hem de desmuntar. No anar al dentista quan hauríem d’anar, comprar productes que danyen l’esmalt, no cuidar suficient les dents… Aquestes són les conseqüències directes d’alguns falsos mites massa estesos en la societat.

A l’Institut Dental La Noguera hem fet una selecció de cinc creences populars que volem matisar. #odontoconsells.

1.- UN PROBLEMA DE SALUT BUCODENTAL SEMPRE PROVOCA DOLOR

En molts casos és cert, sobretot en els casos que estan més avançats. No obstant això, en un inici, hi ha algunes qüestions que no presenten símptomes obvis. El sagnat de genives pot semblar una cosa normal, però és un signe de malaltia de genives, un problema silenciós, que no molesta ni dona signes d’alerta, fins que amb el temps es comencen a moure les dents i ja és massa tarda. Una càries, per exemple, pot no fer mal fins que passa un temps, quan la solució també és més complicada.

L’única manera de detectar aquests problemes asimptomàtics és fer revisions dentals periòdiques. D’aquesta manera, la solució serà més senzilla que si esperem que s’agreugin, i a més ens estalviarem sentir tantes molèsties.

Recorda el que sempre t’aconsellem. Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

=> Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 01-07-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?