Queixals del seny que no surten adequadament.

queixal del seny. muela del juicio. queixals del seny impactats.

Aquest és un dels problemes més habituals dels queixals del seny. Això és que durant la seva erupció s’enquisten i no aconsegueixen sortir adequadament de la geniva. Una de les causes més usuals dels queixals del seny impactats és la falta d’espai perquè surtin d’una manera correcta.

En el cas de tenir un queixal impactat, és necessari extreure’l immediatament. Si no, poden donar-se diverses conseqüències negatives per a la salut oral:

– Infecció de les genives situades al voltant de la zona del queixal del seny impactat.

Si la infecció en les genives no es tracta a temps, pot passar a l’os.

– Aparició d’infeccions i càries en les dents pròximes al queixal del seny danyat.

– Aparició de quists fol·liculars.

– Dolors freqüents al cap, l’oïda o el rostre en general.

LA PREVENCIÓ, FONAMENTAL

Evitar que els queixals del seny es converteixi en un problema seriós per a la teva salut oral demana acudir a revisions periòdiques al dentista.

Els nostres dentistes especialitzats podran valorar si les teves molars erupcionen de manera adequada, i si és necessari aplicar alguna mesura per a evitar que apareguin els dolors i molèsties.

Acudeix a la consulta per a prevenir l’aparició de patologies en els teus queixals del seny.

– Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda. Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Pots ampliar aquesta informació amb l’article que vàrem escriure sobre els queixals del seny, al nostre web el 07-09-2020.  “QUEIXALS DEL SENY, PRINCIPALS RAONS DE LA SEVA APARICIÓ”.

Copyright © Institut Dental La Noguera 28-04-2022. Tots els drets reservats

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?