Reconstrucció papila interdental amb àcid hialurònic.

La reconstrucció de la papil·la interdental amb àcid hialurònic és un procediment estètic i dental que pot ajudar a millorar l'aparença i la salut de les genives i dels espais entre les dents, coneguts com a papil·les interdentals.

La reconstrucció de la papil·la interdental amb àcid hialurònic és un procediment estètic i dental que pot ajudar a millorar l’aparença i la salut de les genives i dels espais entre les dents, coneguts com a papil·les interdentals. L’àcid hialurònic és una substància que es fa servir en diversos procediments estètics, incloent-hi les injeccions per millorar l’aspecte de les arrugues facials, i també pot ser utilitzat en odontologia per a aquest propòsit.

Els detalls específics d’aquesta tècnica poden variar segons el professional dental o cirurgià estètic que la realitzi, però bàsicament implica l’ús d’àcid hialurònic per a omplir o reconstruir les papil·les interdentals que podrien haver-se degenerat o haver retrocedit a causa de la malaltia de les genives, la cirurgia dental o altres factors.

Abans de sotmetre’s a aquest procediment, és important consultar amb un periodontista o un odontòleg especialitzat en cirurgia de les genives per avaluar la seva situació clínica i determinar si la reconstrucció de la papil·la interdental amb àcid hialurònic és una opció adequada. Aquest professional podria explicar-li els riscos i els beneficis del procediment, així com respondre les seves preguntes i preocupacions específiques.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 25-10-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?