Taller de l’Institut Dental la Noguera i el Consell Comarcal a la gent gran de Vallfogona de Balaguer

Vallfogona de Balaguer ha estat aquest mes de gener la població de la comarca on s’hi ha realitzat el taller de salut bucodental impartit per l’Institut Dental la Noguera amb la col·laboració del Consell Comarcal.

Concretament, la Susana ha visitat Vallfogona de Balaguer aquest dimecres a la tarda per oferir un taller totalment personalitzat i pensat per a la gent gran de la comarca. Durant aquestes sessions informatives, que també contenen una part pràctica, la Susana explica diverses patologies comuns, com prevenir-les i tractar-les, la bona tècnica del raspallat i explica també la varietat d’opcions en implantologia i pròtesis dentals.

Amb aquestes sessions, que pretenen apropar-se a la gent gran de la comarca, es detecta que sovint falta informació i els assistents que finalitzen el taller s’enduen una grata sorpresa i molt aprenentatge cap a casa.

Abans d’acomiadar-se la Susana els regala un Kit complet d’higiene bucodental perquè portin a la pràctica tot el que els ha ensenyat.

Copyright © Institut Dental la Noguera 03-02-2020. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?