Tedències en salut bucodental.

Les tendències en salut bucodental estan canviant constantment, influïdes per factors com la tecnologia, la investigació científica, els canvis en els hàbits de vida i les necessitats de la població.

Les tendències en salut bucodental estan canviant constantment, influïdes per factors com la tecnologia, la investigació científica, els canvis en els hàbits de vida i les necessitats de la població.

-Hi ha un creixent èmfasi en la prevenció de problemes dentals abans que es desenvolupin. Això inclou campanyes de conscienciació sobre la higiene oral adequada, la importància de les revisions dentals regulars i l’ús de segells i fluorur per prevenir la càries.
-La tecnologia està transformant la pràctica dental. S’estan utilitzant cada vegada més escàners intraorals, radiografies digitals i impressores 3D per millorar el diagnòstic i el tractament dental. Això pot conduir a tractaments més precisos i eficients.
-Hi ha una creixent demanda per procediments estètics dentals com el blanqueig dental, les carilles de porcellana i els tractaments d’ortodòncia invisibles. La gent vol una millor estètica dental, així com una millor funcionalitat.
-Cada vegada hi ha més èmfasi en l’atenció dental personalitzada, tenint en compte les necessitats i preferències individuals dels pacients. Això pot incloure tractaments específics per a determinades condicions dentals o solucions estètiques adaptades a cada persona.
-S’està reconeixent cada vegada més la connexió entre la salut oral i la salut general. Els estudis han demostrat que les malalties periodontals poden estar relacionades amb problemes de salut com ara malalties cardíaques, diabetis i complicacions en l’embaràs. Això està portant a una major integració entre els professionals de la salut bucodental i altres especialistes mèdics.
-Hi ha un creixent interès en teràpies alternatives per a la salut bucodental, com ara l’ús de remeis herbaris, oli de coco per al raspallat, i altres pràctiques naturals. Tot i que algunes d’aquestes pràctiques poden tenir beneficis, és important assegurar-se que estiguin basades en l’evidència científica i que no substitueixin el tractament dental convencional si és necessari.
-La teleodontologia està emergint com una tendència en salut bucodental, especialment en àrees rurals o zones on l’accés als serveis dentals és limitat. Aquesta tecnologia permet als pacients rebre diagnòstics i consells de tractament a distància, mitjançant videoconferències i altres eines de comunicació virtual.

Aquestes tendències reflecteixen els canvis en les preferències dels pacients, els avanços tecnològics i la creixent consciència sobre la importància de la salut bucodental en la salut general.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 24-04-2024. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?