Tenim Nou Web a l’Institut!

Nou Web

Hem canviat el web. Nou estil, nou format i amb totes les millores tècniques disponibles per fer del web una eina moderna i dinàmica, des de la que els pacients, no només podran consultar tot tipus d’informació d’interès, si no que també, podran contactar amb la clínica, demanar cita, fer consultes etc, ja sigui via e-mail o sigui via WhatsApp.

Amb aquests canvis, busquem que la clínica es situï també al capdavant, en els aspectes tecnològics més moderns, de la mateixa manera que hem vingut fent sempre durant els 10 anys que fa que estem a Balaguer, en els aspectes de l’equipament i metodologies de treball amb els tractaments i els pacients.

Aquest web és un web 100% response, compatible amb tot tipus de dispositiu, mòbils, tauletes, portàtils o PCs de sobretaula i compatible a més, amb tots els sistemes operatius i navegadors.

En aquest web, hem cuidat molt els aspectes de claredat, respostes, rapidesa de lectura, velocitat amb la que es carrega el web al dispositiu, etc.

Estem treballant paral•lelament, ja, amb la versió 2.0 que inclourà només funcionalitats i especialitats.

Feu-hi un tom https://www.dentalnoguera.cat

❤️
×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?