5 consells per a iniciar el 2022 amb un somriure perfecte

higiene y estética dental higiene i estètica dental. Luce una boca sana. Llueix una boca sana.

Avui us volem donar uns petits consells  per a iniciar l’any amb un somriure perfecte i lluminós.

Potser és el que tots busquem en aquesta vida, un desig que anhelem quan ens trobem interiorment més apagats i, senzillament, un instant que no valorem en la seva justa mesura quan estem desbordats de felicitat. Encara que tot sigui dit, d’això últim un mai es cansa.

Quina millor manera d’acompanyar moments divertits i de gaudi que lluint orgullós un somriure perfecte? Nosaltres podem dir que no tenim la fórmula de la Coca-Cola ni de la felicitat, no obstant això,  a l’Institut dental La Noguera, sí que podem ser de gran ajuda a l’hora de perfeccionar la teva salut bucodental i que iniciïs aquest 2022 amb l’estètica bucal que sempre has desitjat.

Alguns tractaments per a millorar l’estètica bucodental
L’odontologia estètica és una opció a considerar entre aquelles persones que vulguin oblidar-se d’aquestes petites imperfeccions que no li impedeixen ni els molesten en el seu dia a dia, però et fan sentir malament per dins cada vegada que es miren al mirall.

Cal partir de la base que l’estètica només és possible en una boca sana. Per a aconseguir una imatge més atractiva de la nostra dentadura, el teu dentista de confiança haurà d’analitzar detalladament quin és el tractament necessari. Alguns dels més comuns són:

Facetes de porcellana (carillas)
Ceràmica Sense Metall
Eliminació de taques i tincions
Emblanquiment dental

Realitzar neteges dentals de manera periòdica també ajudarà a mantenir unes dents boniques i, sobretot, sanes. Eliminar el carrall (sarro) que s’acumula en les nostres dents és un dels tractaments més importants a realitzar per una higienista.

En aquest procés, encara que existeixin dubtes en alguns pacients, l’esmalt no sofreix cap mal, sempre que la neteja sigui necessària i prescita per un odontòleg.

La higiene dental a casa, imprescindible per a unes dents sanes
Moltes vegades ens preguntem què poden fer per nosaltres, quan hauríem de reflexionar sobre què és el que hauríem d’estar fent. De res serveixen els tractaments que els professionals puguem fer si la cura bucal a casa no és real i efectiva.

Mantenir una higiene periòdica és primordial perquè, juntament amb els tractaments estètics duts a terme, la teva boca llueixi sana, brillant i sense males olors, aquest últim aspecte cobra vital importància.

No és tasca complicada la de mantenir una rutina de raspallat després de cada menjar o, per als mandrosos en aquest aspecte, dues vegades en el dia, com a mínim. A més, combinar el raspallat amb l’esbandit serà una cosa que les teves dents i genives agraeixin, i així no hauran de començar l’any amb una companyia que no desitgen: els bacteris i els problemes que se’n derivin.

Copyright © Institut Dental La Noguera 31-1-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?