Cuidar la teva salut bucodental, és cuidar el teu cor.

Cuidar la teva salut bucodental, és cuidar el teu cor. Cuidar tu salud bucodental, és cuidar tu corazón.

A l’Institut dental La Noguera, som experts en salut bucodental, i aquesta faceta, encara que no ho cregueu, té molt a veure amb el cor. Pensareu que del cor s’encarreguen els cardiòlegs, però nosaltres, els dentistes, odontòlegs i ortodoncistes també hem d’aportar el nostre granet de sorra.

De cor, treballem per tu
I per què parlem d’aquest òrgan en una clínica dental? Perquè totes les nostres accions del dia a dia les fem amb el cor.

De cor tractem a cada pacient amb els més alts estàndards de professionalitat i rigorositat. De cor posem tot l’èmfasi i obstinació en què els seus tractaments siguin els més reeixits possibles. I, de cor els somriem perquè ells també ens mostrin un orgullós somriure.
En la vida cal anar articulant petits canvis per a, entre altres coses, trobar-nos a nosaltres mateixos i millorar la nostra salut. Les petites revolucions comporten una vida més llarga, saludable i plena. En moments d’incertesa, tan sols cal plantejar-se aquesta qüestió: “Què puc fer des d’aquest precís moment per a cuidar la meva salut?”

Cuidar la teva salut bucodental sempre és una decisió encertada
No existeix una solució universal per a tots els problemes, per això cada cas ha de ser analitzat amb molta cura i molt mim. Els especialistes apliquem tota mena de tractaments bucals com a solucions a afers com, per exemple, l’estrès que et suposa les alteracions en la teva dentadura. Has de ser conscient que corregir la posició de les dents i estructures òssies pot prevenir futures anomalies com, per exemple, el bruxisme*.

En el cas de la cerca d’una segona joventut, lluir un ampli somriure no serà un impediment perquè nosaltres ens encarreguem de reposar les peces absents amb materials excel·lents aconseguint que les pròtesis dentals aconsegueixin la màxima naturalitat i comoditat.

Un cor cuidat de dalt a baix
Mantenir una salut bucal correcta, que eviti afeccions innecessàries és molt senzill seguint les recomanacions dels dentistes. Un rentat de dents i esbandit bucal després de cada àpat, així com l’ús de fil dental, si fos necessari, són mesures imprescindibles.

Tots aquests consells són rutines higièniques i tractaments que s’han de seguir per a mantenir una elevada salut dental i, per consegüent, una salut general envejable. Cuidant la salut bucal assoliràs també cuidar el teu cor.

*Bruxisme, tractat en aquest mateix espai ‘news’ el dia 20/01/2002.

Copyright © Institut Dental La Noguera 10-2-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?