Àcid hialurònic als llavis, a l’Institut dental La Noguera.

La col·locació d'àcid hialurònic als llavis, també coneguda com a "farciment labial" o "tractament de l'augment de llavis amb àcid hialurònic", és un procediment estètic que realitzem a la nostra clínica dental, així com a altres centres mèdics o estètics.

La col·locació d’àcid hialurònic als llavis, també coneguda com a “farciment labial” o “tractament de l’augment de llavis amb àcid hialurònic”, és un procediment estètic que realitzem a la nostra clínica dental, així com a altres centres mèdics o estètics. Aquest procediment consisteix a injectar àcid hialurònic a les àrees dels llavis per millorar la seva forma, volum o aspecte general.

Abans de fer el tractament, el professional de la salut o estètica oral durà a terme una consulta inicial amb el pacient per discutir les seves expectatives i objectius. Es discutiran les opcions de tractament i es determinarà si l’àcid hialurònic és adequat per al pacient.

Abans de procedir amb les injeccions d’àcid hialurònic als llavis, es pot aplicar una anestèsia local o una crema anestèsica per minimitzar el dolor o la molèstia durant el procediment. Això fa que el procediment sigui més còmode per al pacient.

Utilitzant agulles fines o cànules, el professional injectarà amb cura l’àcid hialurònic a les àrees desitjades dels llavis. Les injeccions s’administren amb precisió per obtenir el volum i la forma desitjats. Els professionals poden fer servir diferents tècniques d’injecció per aconseguir resultats específics, com l’augment del volum, l’accentuació del contorn o la millora de la definició de la línia dels llavis.

Després de les injeccions, el professional pot realitzar massatges lleus per distribuir l’àcid hialurònic de manera uniforme i assegurar-se que els llavis tinguin una aparença natural. Així mateix, es poden fer ajustaments addicionals si cal per assolir el resultat desitjat.

La recuperació de la col·locació d’àcid hialurònic als llavis és generalment ràpida. Pot haver-hi una lleugera inflamació, envermelliment o hematomes a la zona tractada, però aquests efectes secundaris solen ser temporals i es resolen en pocs dies. Els pacients poden reprendre les seves activitats habituals gairebé immediatament després del procediment.

Els resultats del tractament amb àcid hialurònic als llavis són visibles immediatament i solen durar de 6 a 12 mesos, encara que la durada pot variar segons la marca de l’àcid hialurònic utilitzada i la resposta individual del pacient a l’absorció de l’àcid.

És important buscar un professional qualificat i amb experiència en procediments de millora estètica dels llavis per assegurar-se que el procediment es realitza de manera segura i amb resultats satisfactoris. A més, el pacient ha de comprendre les expectatives i els possibles efectes secundaris abans de sotmetre’s a aquest tipus de tractament.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 27-09-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?