Què és la fenestració d’ullal inclòs, quina és la tècnica que s’utilitza?

La fenestració d'ullal inclòs és un procediment dental que es realitza per tractar un ullal inclòs, que és un dente permanent que no ha erupcionat completament a la boca i roman atrapat sota la gengiva o l'os.

La fenestració d’ullal inclòs és un procediment dental que es realitza per tractar un ullal inclòs, que és una dent permanent que no ha erupcionat completament a la boca i roman atrapat sota la geniva o l’os. Aquesta condició és més comuna amb les dents de l’ullal, també conegudes com les terceres molars o els cordals.

La tècnica que combina la cirurgia i l’ortodòncia per tractar un ullal inclòs es coneix com a “exposició quirúrgica i tracció ortodòntica.” En aquest procediment, un cirurgià oral fa una petita cirurgia per exposar l’ullal inclòs i després, amb l’ajuda de l’ortodòncia, s’utilitza una força controlada per guiar lentament la dent a la seva posició correcta a la boca. Aquesta tècnica és comuna per resoldre problemes associats amb ullals inclosos, com ara el dolor, la infecció i la mala alineació dental.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 14-09-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?