Què és ser Centre d’Excel·lència All-on-4®?

Els implants s'insereixen en la mandíbula o maxil·lar i s'utilitzen com a pilars per a una pròtesi dental fixa. A diferència dels mètodes tradicionals, All-on-4® permet als pacients aconseguir una dentadura nova i fixa en un sol dia

Es tracta d’un programa exclusiu dedicat a clíniques expertes a realitzar procediments All-on-4® a tot el món.

Ser reconeguts com a Centre d’Excel·lència All-on-4® suposa un important valor afegit per a la nostra clínica, que beneficia als nostres pacients. Suposa tenir accés a una sèrie de recursos, lot de reconeixement, exclusiu portal web que ens ajuda en la comunicació de la clínica i altres accions específiques que ens ajuden a diferenciar-nos, tenir més visibilitat i a tractar més pacients i millor.

El tractament “All-on-4®” de Nobel Biocare és una tècnica de col·locació d’implants dentals que suposa la fixació de quatre implants en cada arcada dental (superior o inferior) per a proporcionar suport a una pròtesi dental fixa. Aquest tractament ofereix molts avantatges, com ara una recuperació més ràpida i menys invasiva en comparació amb altres procediments d’implants dentals, així com la restauració completa de la funció i l’estètica dental.

Els implants s’insereixen en la mandíbula o maxil·lar i s’utilitzen com a pilars per a una pròtesi dental fixa. A diferència dels mètodes tradicionals, All-on-4® permet als pacients aconseguir una dentadura nova i fixa en un sol dia, amb menys intervencions quirúrgiques i temps de recuperació més ràpids. A més, aquest tractament és més econòmic que altres solucions de pròtesis dental fixa i proporciona una millor estabilitat i confort.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 04-10-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?