Ajuden els dentifricis, a evitar la sensibilitat dental?

Alguns dentifricis estan formulats específicament per a ajudar a prevenir o reduir la sensibilitat dental. La sensibilitat dental ocorre quan la capa externa de les dents, anomenada esmalt, es desgasta o es retira, exposant els túbuls (tub petit) dentaris sensibles.

Alguns dentifricis estan formulats específicament per a ajudar a prevenir o reduir la sensibilitat dental. La sensibilitat dental ocorre quan la capa externa de les dents, anomenada esmalt, es desgasta o es retira, exposant els túbuls (tub petit) dentaris sensibles. Això pot causar molèsties en consumir aliments o begudes fredes, calentes, dolces o àcids. Alguns ingredients comuns en els dentifricis per a dents sensibles inclouen:

Nitrat de Potassi: Ajuda a bloquejar els túbuls dentaris i redueix la transmissió d’estímuls dolorosos.

Fluorur: Enforteix l’esmalt dental i ajuda a prevenir la formació de càries, que pot contribuir a la sensibilitat dental.

Clorur d’Estronci o Potassi: També pot ajudar a bloquejar els túbuls dentaris i reduir la sensibilitat.

Arginina: Ajuda a segellar els túbuls dentaris i proporciona un alleujament a curt termini de la sensibilitat.

Desensibilitzadors Dentals: Alguns dentifricis contenen ingredients específics dissenyats per a reduir la sensibilitat dental, com el nitrat d’estronci.

Si experimentes sensibilitat dental persistent o greu, és recomanable consultar al teu dentista per a una avaluació i recomanacions específiques per a la teva situació. A més, mantenir una bona higiene oral, usar raspalls de dents suaus i evitar aliments i begudes que puguin contribuir a la sensibilitat dental també són pràctiques importants per a la salut bucal general.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 16-01-2024. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?