Augment del mentó amb àcid hialurònic.

L'augment del mentó amb àcid hialurònic és un procediment estètic en què es utilitza àcid hialurònic per augmentar la projecció i la definició del mentó, millorant així l'harmonia facial i la simetria

L’augment del mentó amb àcid hialurònic és un procediment estètic en què s’utilitza àcid hialurònic per augmentar la projecció i la definició del mentó, millorant així l’harmonia facial i la simetria. És una opció no quirúrgica i temporal per millorar l’aspecte del mentó sense necessitat d’una cirurgia invasiva. El procediment implica l’ús d’injeccions d’àcid hialurònic en el mentó per aconseguir resultats immediats i naturals. És important que aquesta intervenció sigui realitzada per un professional mèdic o dermatòleg experimentat en procediments d’injectables per garantir uns resultats segurs i satisfactoris. Els efectes poden durar diversos mesos abans de requerir un reompliment. És una opció popular per a aquells que volen millorar la seva aparença facial sense una cirurgia major.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 06-10-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?